Granday chaga proactive. 4.990,00 Din.
Granday chaga proactive. © Biljna apoteka ORGANIC

Granday chaga proactive. 4.990,00 Din.

Aktivna zaštita od karcinoma. Granday CHAGA proactive sadrži u sebi tri različita pakovanja čaga ekstrakta: čaga sa kordicepsom i timijanom, čaga sa reiši gljivom i ekstraktom đumbira, čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele. 

Čaga sa kordicepsom ( intenivira visok nivo razmene materija u organizmu ) se pije ujutru pre jela. Čaga sa reiši gljivom i đumbirom ( poboljšava stanje i funkciju gastrointestinalnog trakta ) pije se u podne pre jela i čaga sa ekstraktom lista breskve i sibirske jele ( sprečava prevremeno starenje ćelija, jača krvne sudove ) se pije uveče pre jela. Pakovanja sadrže 45 briketa što odgovara terapiji od 45 dana.

Biljna apoteka ORGANIC nudi preparate na biljnoj bazi bez parabena, gmo, sulfata i ostalih veštačkih dodataka. Svi proizvodi su organskog porekla, dostupni i pristupačni svima. Biljna apoteka ORGANIC takođe u ponudi ima i program "zdrava hrana". Biljna apoteka pored navedenog u svojoj bogatoj ponudi nudi čajeve, sirupe, biljne tinkture, kapi, hladno ceđena ulja, eterična ulja, ulja za masažu, ulja za lice, prahove. Širok spektar prirodne kozmetike, sapune, kupke, šampone, putere za lice i telo, piling za lice, maske i krema za lice, serumi za lice, krema za ruke i nega ruku, nega lica i tela, nega kose, dezodoranse i još mnogo biljnih preparata.

Biljna apoteka ORGANIC se nalazi na adresi Futoška 50, 21000 Novi Sad.
Za više informacija pozovite nas: 021/533-445 ili 062/89-60-607.