Panacea. 1.200,00 Din.
panacea. © Biljna apoteka ORGANIC

Panacea. 1.200,00 Din.

Panacea je biljni melem od 21 samonikle lekovite biljke i prirodnih sirovina. Širina delovanja melema je velika jer sadrži veliki boj sinergističnog bio-aktivnih supstanci. Ima analgetska, protivupalna i regenerišuća svojstva. Koristi se kod ženskih bolesti uz feminal terapiju, kod bronhitisa, astme i upale pluća iz Asthmal terapiju, kod reume, artritisa, išialgije, gripe, sinuzitisa, kod opekotina, rana, bubuljica, akni i ekcema, psorijaze, proširenih vena i kapilara, bradavica na rukama, herpesa, kurijeg oka, grubih peta i laktova, upale prostate, uz terapiju Thiroidein pomaže štitnjači.

OPEKOTINE , RANE, UPALJENA KOŽA,  AKNE i BUBULJICE: Ovo je najbolji melem ikada napravljen protiv opekotina i upaljene kože. Leči i opekotine trećeg stepena. Kod akni i bubuljica mora da se pije i glina za pričišćavanje krvi od toksina i tu se drži dijeta to jest dobija se uputstvo o ishrani po krvnoj grupi i BAZNA ISHRANA.

BRONHITIS, ASTHMA i PNEUMONIJA: Uz terapiju URONEFROLOM ( ako treba ) i ASTHMAL kapima PANACEU možete pojesti ujutru i uveče u količini ( zrno pasulja ) i možete izmazati napred i pozadi melem i previti s izvaljanim ( da pusti vodu ) listom sirovog kupusa kojemu su predhodno isečene žile a on omekšan drvenom oklagijom.

REUMA , IŠIJALGIJA i ARTRITIS: Uz obavezno korigovanje ishrane po liniji krvne grupe i prelasku na BAZNU ISHRANU melem može da da veoma velika olakšanja a kod lakših i srednje teških oblika i isceljuje mazajući ga na bolna mesta.

RITINIS, SINUZITIS i GRIP: Kod prvih znakova upale sluznica u nozdrve ubaciti 2 puta dnevno po malo biljne masti, kod upale sinusa terapija traje od 7 do 21 dan bez obzira što će simptomi da prođu vrlo brzo treba biti uporan.

PROŠIRENE VENE i KAPILARI: Vene na nogama se ne smeju masirati, samo se laganim afleražom namažu 2 puta dnevno ujutro i uveče u smeru odozdo ( od pete ) na gore ( ka kolenima ).

PSORIJAZA i EKCEMI: Pre mazanja obolele delove oprati čajem od hajdučice i oraha ( 1:1 ) kod ekcema, a kod psorijaze oprati kožu samo čajem od hajdučice.

BRADAVICE NA RUKAMA: Panacea se pokazala vrlo efikasnom u lečenju bradavica na rukama jer blokira virus koji ih izaziva to jest generiše.

HERPES SIMPLEX i ZOSTER: Mazanjem obolelog mesta smanjuje se bol, olakšava zarastanje rana i smanjuje se virtuelnost samih promena te se ubrzava period oporavka zaraženog.

KURIJE OKO, GRUBE PETE i LAKTOVI: Posle tretmana problematične kože u vodi koja je zasoljena morskom soli ( 50gr. soli na litar tople vode ) namažite melem.

UPALA PROSTATE: Pored uzimanja biljnih kapi PROSTATOL,  ovim melemom se vrši masaža dela iznad prostate čime se vrši limfna drenaža – oslobađanje viška limfe iz upaljene prostate čime se smanjuje volumen prostate, njen pritisak na uretru i vremenom dolazi do izlečenja.

THIROIDEITIS: Pored  uzimanja THIROIDEIN kapi, melemom se u tankom sloju maže prednji deo vrata ( u predelu štitnjače ), bez ikakvog masiranja 2 puta dnevno.

ŽENSKE BOLESTI: Kod upale jajnika neredovnih i bolnih menstruacija i steriliteta žene, mogu da ubacuju u vaginu svakog drugog dana biljni melem u količini ( zrno pasulja ) koristeći pritom i celu FEMINAL terapiju.

Biljna apoteka ORGANIC nudi preparate na biljnoj bazi bez parabena, gmo, sulfata i ostalih veštačkih dodataka. Svi proizvodi su organskog porekla, dostupni i pristupačni svima. Biljna apoteka ORGANIC takođe u ponudi ima i program "zdrava hrana". Biljna apoteka pored navedenog u svojoj bogatoj ponudi nudi čajeve, sirupe, biljne tinkture, kapi, hladno ceđena ulja, eterična ulja, ulja za masažu, ulja za lice, prahove. Širok spektar prirodne kozmetike, sapune, kupke, šampone, putere za lice i telo, piling za lice, maske i krema za lice, serumi za lice, krema za ruke i nega ruku, nega lica i tela, nega kose, dezodoranse i još mnogo biljnih preparata.

Biljna apoteka ORGANIC se nalazi na adresi Futoška 50, 21000 Novi Sad.
Za više informacija pozovite nas: 021/533-445 ili 062/89-60-607.