Čajevi

Žalfija 349,00 Din.

Žalfija je čaj koji je odličan za ispiranje usne duplje, upale desni, za inhalaciju, kod problema sa sinusima, koristi se za opuštanje i smirenje, blagotvorno deluje na rad štitne žlezde, smiruje upalne procese na koži, blagi antiseptik.

Uvin čaj 349,00 Din.

Uvin čaj se koristi protiv bakterija u mokraći, kamena u bubregu, protiv upale bubrega i mokraćnih puteva, odlično sredstvo sa smirenje, protivupalno dejstvo.

Zečiji trn 349,00 Din.

Zečiji trn je čaj koji se koristi kod bolesti bubrega, protiv kamena u bubregu, kod reume i gihta.

Neven 349,00 Din.

Neven je čaj koji pomaže kod oboljenja jetre, kod mioma i cista, kod bolnih i neredovnih menstruacija, za vaginalno ispiranje, protiv upalno dejstvo na koži, ekcem i psorijaza, hemoroidi, antiseptičko dejstvo.

Bokvica list 349,00 Din.

Bokvica list je čaj koji pročišćava bronhije, podiže imunitet, pomaže kod pojačanog lučenja želudačne kiseline, kod gastritisa, hemoroida, obnavlja sluznicu želuca.

Vranilova trava 349,00 Din.

Vranilova trava je čaj koji pomaže kod bronhitisa i astme, kašlja, urinarnih infekcija, kod problema sa prostatom, hemoroida, kod nadimanja i dijareje.

Mlečika 349,00 Din.

Mlečika je čaj koji se koristi kod problema sa učestalim i otežanim mokrenjem, kod uvećane prostate, upale prostate, kod problema sa mokraćnim putevima, bešikom i bubrezima, pomaže kod impotencije i pokretljivosti spermatozoida.

Anis ( slatki komorač ) 349,00 Din.

Anis ( slatki komorač ) je čaj koji se koristi protiv grčeva, nadimanja, olakšava varenje, čisti krv, čisti želudac, bubrege, pluća, kod neredovnih menstrualnih ciklusa, jača živce.

Ždraljika ( kokotac ) 349,00 Din.

Ždraljika ( kokotac ) je čaj koji širi periferne krvne sudove, snižava pritisak, diuretik, protiv grčeva, kod astme, upale vena, kod bolesti jetre, reuma.

Čičak koren 380,00 Din.

Čičak koren je čaj koji čisti krv, pospešuje izlučivanje znoja i mokraće, pomaže kod varenja, lečenja žuči, reume, gihta, dijabetesa.

Rastavić – preslica 349,00 Din.

Rastavić – preslica je čaj koji se koristi kod bolesti pluća, tuberkuloza, upale bubrega i mokraćnih puteva, kod pojave bakterija u mokraći, prostate, čira na želucu, pojave fistule na debelom crvu, kod anemije.

Nana 349,00 Din.

Nana je čaj koji ima umirujuće dejstvo kod organa za varenje, protiv mučnine, protiv viška želudačne kiseline, prijatnog ukusa, za inhalaciju.

Trava Iva 349,00 Din.

Trava Iva je čaj koji poboljšava rad jetre, bubrega i žuči, kod čira na želucu, protiv nadimanja i nervoze želuca.

Kopriva list 349,00 Din.

Kopriva list je čaj koji je odličan antioksidant, pomaže kod reume, gihta i artritisa, proitiv zatvora, oslobađa organizam od viška tečnosti.

Rtanjski čaj 349,00 Din.

Rtanjski čaj se koristi kod problema sa prostatom, smanjuje holesterol u krvi, protiv nadimanja, kod bolesti žuči, pozitivno utiče na kardiovaskularni sistem.

Morač – komorač 349,00 Din.

Morač – komorač je čaj koji se koristi u lečenju kašlja, bolova u prsima, gripa, protiv nadutosti i nadimanja, loše probave, protiv gasova, kod bolesti bubrega, poboljšava varenje, bolji apetit, kod beba za gasove.

Peršun 349,00 Din.

Peršun je čaj koji se koristi kod poremećenog rada jetre i bubrega, pomaže kod izbacivanja viška tečnosti iz organizma, protiv bakterija u mokraći, čisti mokraćne puteve kod bolnih menstruacija, mioma i cista, pomaže u mršavljenju.

Zeleni čaj 349,00 Din.

Zeleni čaj je čaj koji podiže imunitet, odličan antioksidant, smanjuje holesterol, odličan za smirenje.

Majčina dušica 349,00 Din.

Majčina dušica je čaj koji se koristi kod poremećenog rada bubrega, kod reume i gihta, kod bolesti žuči, protiv nadimanja, kod menstrualnih tegoba kao i kod mioma i cista.

Hajdučka trava 349,00 Din.

Hajdučka trava je čaj koji se koristi kod bolesti reume i gihta, protiv nadimanja, kod menstrualnih tegoba, kod mioma i cista.

Kamilica 380,00 Din.

Kamilica je čaj koji se koristi kod zatvora, dijareje, protiv nadimanja, ima umirujuće dejstvo pa se tako koristi kod upalnih procesa na koži, kao oblog kod umora i glavobolje.

Crni gavez 380,00 Din.

Crni gavez je čaj koji deluje protivupalno, relaksira mišiće, odličan za obloge kod sportskih povreda, reumatske tegobe, kod osećaja teških nogu.

Maslačak list 380,00 Din.

Maslačak list je čaj koji se koristi kod dijabetesa, anemije, bolesti jetre, kamen u žuči, reumatske tegobe.

Lavanda 380,00 Din.

Lavanda je čaj koji se koristi protiv glavobolje, za smirenje, protiv nadutosti, pomaže kod migrene.

Smilje 450,00 Din.

Smilje je čaj koji se koristi kod zarastanja rana, zaustavlja krvarenje iz nosa, reguliše nivo holesterola u krvi, deluje kao sedativ.

Kleka 260,00 Din.

Kleka je čaj koji olakšava mokrenje, poboljšava cirkulaciju, koristi se kod kašlja i astme, kao i kod nazeba.