Melemi i Tinkture

Cordiphyth kapi 1.700,00 Din.

Cordiphyth kapi su biljne kapi za čišćenje srca i svih krvnih sudova od krečnog-holesterinskog-hlamidiskog plaqa. 

Dijabetin kapi 1.700,00 Din.

Dijabetin kapi su biljne kapi sa prirodnim insulinom koje vremenom mogu da reguliši pankreas skidajući od 5 do čak 20 jedinica povišene glukoze, bez loših propratnih efekata. Preporuka udruženja protiv dijabetesa Novi Sad.

Eukaliptis mast. 599,00 Din.

Eukaliptus mast je smeša aromatičnih supstanci (mentol, kamfor) i etarskih ulja (eukaliptus, morač) u čvrstoj masnoj podlozi. Koristi se za relaksaciju napetih, ukočenih i umornih delova tela.

Melem ( mast ) gaveza. 800,00 Din.

Melem ( mast ) gaveza je prirodni melem deluje protivupalno, relaksira mišiće, pogodan kod reumatskih tegoba, osećaja teških nogu, neizostavan u terapiji kod sportskih povreda i preloma.

Melem ( mast ) za hemoroide. 800,00 Din.

Melem ( mast ) za hemoroide je prirodan melem koji sadrži neven, hajdučku travu, čičak, borovnicu i ruzmarin ( cvet, iglice ). Namenjen je za spoljnu upotrebu.

Melem ( mast ) za psorijazu. 1.360,00 Din.

Melem ( mast ) za psorijazu koristi se kod oboljenja svih vrsta psorijaze, raznih alergija na koži, crvenila, osipa, svraba, ujeda insekata, ispucale ruke i pete, kod ekcema.

Melem ( mast ) za vene. 800,00 Din.

Melem ( mast ) za vene je prirodni melem koji sadrži neven, ruzmarin, kesten i seme koprive. Smiruje bolne i upaljene vene. Koristi se preventivno kod proširenih kapilara.

Melem od nevena. 470,00 Din.

Melem od nevena namenjn je svakodnevnoj nezi suve, osetljive i ispucale kože. Hidrira, hrani i obnavlja oštećene delove kože. Pogodan je kod raznih tipova iritacija na koži, osipa, ekcema, dermatitisa kao i u nezi nežne bebine kože.

Panacea. 1.200,00 Din.

Panacea je biljni melem od 21 samonikle lekovite biljke i prirodnih sirovina. Širina delovanja melema je velika jer sadrži veliki boj sinergističnog bio-aktivnih supstanci. Ima analgetska, protivupalna i regenerišuća svojstva. Koristi se kod ženskih bolesti uz feminal terapiju, kod bronhitisa,…

Prostatol kapi 1.700,00 Din.

Prostatol kapi su biljne kapi koje sa melemom Panacea leče vrlo uspešno dobroćudna uvećanja prostate vraćajući je u normalu kako volumen tako i neprekidni mlaz kod mokrenja.

Srebrni melem. 529,00 Din.

Srebrni melem blagotvorno deluje u slučaju upaljene, suve i ispucale kože lica, usana, ruku i nogu, hemoroida, bubuljica, površinskih rana i opekotina. Namenjen je za osetljivu kožu. Pogodan je za negu sluzokože intimnih regija. U sastavu je neven, lavanda, alantoin,…

Sremuš kapi 420,00 Din.

Sremuš kapi snižavaju nivo triglicerida, holesterola u krvi i povišeni krvni pritisak, poboljšavaju cirkulaciju, imaju antimikrobno dejstvo. Ubrzavaju lečenje infekcija, imaju antioksidantno dejstvo, pomažu kod arterioskleroze, gastrointerstinalnih smetnji, bolesti disajnog sistema i rana.

Thyroiden kapi 1.700,00 Din.

Thyroiden kapi biljne kapi za regulaciju hormonskog disbalansa. Štitaste žlezde T3, T4, TSH se nivelišu do normale posle samo dva meseca uz redovnu medicinsku terapiju.

Trilax kapi 1.700,00 Din.

Trilax kapi koriste se u terapiji protiv spoljnih i unutrašnjih hemoroida. Trilax uklanja krvarenje i svrab hemoroida kao varikoziteti venskog sistema se povlači i potpuno nestaje. Uz Trilax kapi korisi se i melem i čepići Trilax.

Trilax mast protiv hemoroida. 1.200,00 Din.

Trilax potpuno prirodni melem za hemoroide. Sadrži cvet žutog nevena, herba lam lista, pupoljke breze, cvetove kantariona, biljnu masnoću i hladno ceđeno ulje suncokreta. 

Uronefrol kapi 1.700,00 Din.

Uronefrol kapi prirodni ekstrakt za lečenje bakterija u mokraći i spermi, eširihije, proteusa, hlamidije i drugih patogenih bakterija koje dovode do muškog steriliteta.

Weedaran. 1.500,00 Din.

Weedaran preporučuje se osobama koje se leče od dekubitusa i gangrene. Ovaj čarobni preperat regeneriše tkiva ( ponovnim stvaranjem istog ) i do 20 puta brže od svega što je do sad poznato na tržištu.