Magic Molecule Hijaluronski GEL-INTENZIV. 1.199,00 Din.
Magic Molecule Hijaluronski GEL-INTENZIV. © Biljna apoteka ORGANIC

Magic Molecule Hijaluronski GEL-INTENZIV. 1.199,00 Din.

Magic Molecule Hijaluronski GEL-INTENZIV (hrani I regeneriše kožu lica) od 30 ml. Gel hijaluronske kiseline sa kompleksom dragocenih ulja ugrađenih u mikrosfere: jojoba, argan, badem. Kozmetička linija "Magic Molecule" - je inovativni razvoj stvoren na raskrsnici intenzivne terapije i kozmetologiju. zbog svoje dvofazne strukture ima vrlo specifične karakteristike, pruža maksimalnu efikasnost aktivnih sastojaka. Inkapsulirani u mikrosfere aktivni sastojci prodru u dublje slojeve kože, obezbeđujući snažan regenarativni efekat i sprečavanje prevremenog starenja kože. Hijaluronski GEL-INTENZIV "Regeneracija i ishrana" stvara na koži "mreži" vlaženja, koji sprečava gubitak vlage u epiderma. Najnovije tehnologije omogućile su enkapsulaciju kompleksa dragocenih ulja (Argan, Jojoba i Badem) u mikrosferama, koje se aktiviraju pritiskom na pumpicu i istovremeno sa hijaluronskom kiselinom utiču na dublje slojeve, vraćajući čvrstinu i elastičnost kože iznutra.

Vaša koža je elastična i “svetli” iznutra!

Kako se koristi: Nanesite ujutru i / ili uveče na očišćeno lice i vrat.

- efikasno hrani i hidrira.
- smanjuje dubinu bora.
- daje sjaj kože.

Hijaluronski GEL-INTENZIV "Regeneracija i ishrana" promoviše efekat podmlađivanje zahvaljujući kombinaciji hranljivih i regerativnih svojstva dragocenih ulja i hidratantni svojstvima gela hijaluronske kiseline. 
• Odmah: koža je više elastična.
• Nakon 3 nedelje: konture lica postaju jasne, kao nakon procedure za podizanje.
• Koža “svetli” iznutra.

Hijaluronska kiselina: obezbeđuje duboko hidrataciju, sprečava gubitak vlage u epiderma.
Inkapsulirani kompleks od dragocenih ulja Argan, jojoba i badema:
lako prodire kroz površinski sloj kože, istovremeno sa hijaluronskim kiselinom utiče na dublje strukture, vraćajući čvrstinu i elastičnost, štite kožu od štetnih dejstava slobodnih radikala i usporava proces starenja.
• podmlađuje, vraća lipidni sloj epidermisa.
• Maksimalno vlaži i hrani kožu, vraća mekoću i elastičnost.
• Konture lica postaju jasne.

Biljna apoteka ORGANIC nudi preparate na biljnoj bazi bez parabena, gmo, sulfata i ostalih veštačkih dodataka. Svi proizvodi su organskog porekla, dostupni i pristupačni svima. Biljna apoteka ORGANIC takođe u ponudi ima i program "zdrava hrana". Biljna apoteka pored navedenog u svojoj bogatoj ponudi nudi čajeve, sirupe, biljne tinkture, kapi, hladno ceđena ulja, eterična ulja, ulja za masažu, ulja za lice, prahove. Širok spektar prirodne kozmetike, sapune, kupke, šampone, putere za lice i telo, piling za lice, maske i krema za lice, serumi za lice, krema za ruke i nega ruku, nega lica i tela, nega kose, dezodoranse i još mnogo biljnih preparata.

Biljna apoteka ORGANIC se nalazi na adresi Futoška 50, 21000 Novi Sad.
Za više informacija pozovite nas: 021/533-445 ili 062/89-60-607.