Nim ulje 479,00 Din.
nim ulje © Biljna apoteka ORGANIC

Nim ulje 479,00 Din.

Nim ulje poseduje protivupalno, antibakterijsko, antivirusno, antiseptičko i acstringentno delovanje ( steže ), a pomaže i kod mnogih kožnih oboljenja. Pomaže protiv upale zglobova kod artritisa i smiruje bol, zbog antibakterijskog dejstva pomaže kod problema akni,bubuljica i mitisera, psorijaze, problema peruti.

Odličan kao repelent protiv komaraca i protiv moljaca. Koristi se u aromaterapiji, čisti vazduh od virusa i bakterija, pogodan je za kućne ljubimce, kao i protiv štetočina na biljnim usevima. 

Biljna apoteka ORGANIC nudi preparate na biljnoj bazi bez parabena, gmo, sulfata i ostalih veštačkih dodataka. Svi proizvodi su organskog porekla, dostupni i pristupačni svima. Biljna apoteka ORGANIC takođe u ponudi ima i program "zdrava hrana". Biljna apoteka pored navedenog u svojoj bogatoj ponudi nudi čajeve, sirupe, biljne tinkture, kapi, hladno ceđena ulja, eterična ulja, ulja za masažu, ulja za lice, prahove. Širok spektar prirodne kozmetike, sapune, kupke, šampone, putere za lice i telo, piling za lice, maske i krema za lice, serumi za lice, krema za ruke i nega ruku, nega lica i tela, nega kose, dezodoranse i još mnogo biljnih preparata.

Biljna apoteka ORGANIC se nalazi na adresi Futoška 50, 21000 Novi Sad. 
Za više informacija pozovite nas: 021/533-445 ili 062/89-60-607.