Čistotel za problematične delove kože

Čistotel za problematične delove kože

500.00 RSD

Kategorija: Oznaka:

Čistotel za problematične delove kože je regenerišući gel (RUSA / ZMIJINO MLEKO).

Gel “Čistotel“ je efikasan kozmetički proizvod. Zahvaljujući izbalansiranoj formuli, i u njegov sastav ulaze, suvi ekstrakt biljke rusa (Chelidonium majus – rusa, zmijino mleko, rusopas), pupoljci breze, hrastova kora i ekstrakt zlatice (Ranunculus ficaria L.– ledinjak, zlatica).

RUSA – ZMIJINO MLEKO (chelidonium majus ) ima izražena antibakterijska svojstva i regenerativni efekat. Odavnina se koristi kod različitih problema s kožom. Ima brojna lekovita svojstva. Obiluje organskim i mineralnim materijama. Dobra je kod hemoroida a nezamenljiva je kod zujanja u ušima nepoznatog uzroka. Odlična je za otklanjanje kurijeg oka, bradavica, sprečava maljavost ruku, nogu i lica koja se javljaju kod žena a mnogi je preporučuju i kod malignih oboljenja kože. Efikasnost gela u borbi protiv brojnih kožnih bolesti ostaje nenadmašna kada je reč o prirodnim preparatima.

Čistotel za problematične delove kože - Gel omekšava i neguje kožu, uklanja iritaciju, hrani kožu koja je sklona ljuštenju, sprečava njeno starenje, potpomaže regeneraciju oštećenih delova kože.

Pakovanje: 50 gr.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Čistotel za problematične delove kože“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *