Dermafital balzam za telo beli luk i ren

Dermafital balzam za telo beli luk i ren

500.00 RSD

Dermafital balzam za problematična područja tela sa belim lukom i renom, 50 g

Balzam „Dermafital“ je efikasan preparat u lečenju virusnog, bakterijskog i parazitskog dermatitisa, suvog i vlažnog ekcema, gnojnih kožnih obolenija, pružajući regenerativni i rehabilitacioni efekat. Balzam se takođe može koristiti kao sedativ prilikom ujeda komaraca, pčela i drugih insekata.

Bar kod: 4607069270748 Kategorija: Namena:

Šifra artikla: 11379

Prirodne komponente balzama pokazuju veoma dobru efikasnost, što dokazuje vekovno iskustvo tradicionalne medicine.

BELI LUK je od davnina najjači prirodni lek protiv mnogih bolesti, prirodni antibiotik i antioksidans. Ipak, ova namirnica i u medicine i u kozmetici ima široku primenu. Beli luk može zaštiti naše telo od bakterija, virusa i infekcija. Beli luk sadrži oko 400 aktivnih sastojaka, a bogat je vitaminima i mineralima kao što su adenozin, alicin, aminokiseline, biljna vlakna, biljne masti, vitamin A, vitamin B1 i B2, vitamin C, gvožđe, enzimi, eterična ulja, jod, kalijum, kalcijum, selen, sumpor i fosfor. Glavni sastojak belog luka je alicin, koji poseduje čudesno antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, antiparazitsko i antioksidacijsko dejstvo

REN: Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, gvožđa, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor…) ren je izuzetno dobar kao lek.zaproblematična područja tela. Ovo povrće pokazalo je odlične rezultete u kozmetici, prvenstveno u izbeljivanju kože. Alil izotiocijanat je antibakterijska supstanca koja se nalazi u renu i ona je sposobna da eliminiše mikrobe i bakterije. Osim ovog jedinjenja, u renu se nalazi i značajna zaliha mangana, enzima koji služi ojačavanju ćelija i telesnih tečnosti u organizmu.

INDIKACIJE:

Ljuštenje i suvoća kože; dermatitis virusnog bakterijsko i parazitskog porekloa; psorijaza; ekcem, ugrizi insekata.

SASTAV:

Aloe sok, propolis, allantonin, senf u prahu, kamfor, liposentol, ekstrakt crvene ljute paprike, terpentin, ekstrakt rena, ulje belog luka.

PRIMENA:

Nanesite balzam na problematična područja kože masažnim pokretima.

Pakovanje: 50 gr