F180 antikuperoz dnevna krema

F180 antikuperoz dnevna krema

1,220.00 RSD

Dnevna krema Anti kuperoz sa zaštitnim faktorom SPF 20, je krema na bazi nezasićenih masnih kiselina omega 3-6-9 i dizajnirana je za prevenciju i kontrolu rozacea u početnoj fazi.

Bar kod: 4605319008554 Kategorije: , Namena:

Šifra artikla: 11254

UV – filteri SPF 20 ograničavaju uticaj ultraljubičastog zračenja, sprečavaju povrede oslabljene kože, sklone crvenilu, kao i neželjene procese na koži:

povećanu aktivnost slobodnih radikala,
slabljenje zaštitnih funkcija kože,
starenje kože.
Može se koristiti kao osnova za šminku. Kompozicija sa biser česticama, vizuelno će sakriti postojeće crvenilo.

Ova krema ne sadrži hormone.

Dnevna krema Anti kuperoz:

  • Smiruje iritaciju kože
  • Jača kapilare
  • Smanjuje pojavu pauk vena na koži
  • Sastav kreme
  • Ekstrakt divljeg kestena
  • vitamini C, P i K
  • SPF 20
    Linija proizvoda Anti Kuperoz, sastavljena od nezasićenih masnih kiselina omega 3-6-9, dizajnirana je za zaštitu, brigu i čuvanje osetljive kože mladih sa kapilarnim problemom. Redovna upotreba će pomoći u zaštiti kože sklone rosacea.

Aktivni sastojci koji se nalaze u liniji ruskih preparata Anti Kuperoz, smiruju kožu, oslobađaju iritacije, sprečavaju pojavu upalnih procesa, jačaju zidove krvnih sudova, pružajući antioksidans zaštitu i ograničavaju negativan uticaj ultraljubičastog zračenja, obnavljaju boju lica.
Posle korišćenje osetljiva koža lica osvetljava, postiže se jačanje vaskularnog zida, i crvenilo rozacea simptoma postepeno nestaje. Koža lica izgleda mlađe i dobija zdrav i blistav izgled. Ne sadrži hormone.

Način primene: Nanesite kremu ujutru na očišćeno lice, posebno obraćajući pažnju na problematične oblasti.

Pakovanje: 65 ml