F21 piling lepak sa aktivnim ugljem

F21 piling lepak sa aktivnim ugljem

480.00 RSD

DEEP – DETOX Neabrazivni piling-lepak za lice „SKATKA“ sa aktivnim ugljem, 150 ml

Bar kod: 4605319014029 Kategorije: ,

Šifra artikla: 11456

Šta je piling-lepak „SKATKA“ ?

Piling-lepak „SKATKA“ je vrsta pilinga koji ne koristi abrazivne čestice za čišćenje kože, već mekane lepljive supstance koje odvlače prljavštinu, mrtve ćelije i sebum iz pora. Ove lepljive supstance deluju samo na mrtve ćelije, bez uticaja na zdrave. Ali u isto vreme, piling-lepak „SKATKA“ ima mekan i nežan efekat čak i na keratinizovane ćelije. Ovaj proizvod je pogodan za sve tipove kože, čak i osetljive i problematične.

Piling-lepak „SKATKA“ izumljen je u Južnoj Koreji, pa je stoga isključivo azijski proizvod. Njegov princip rada sastoji se od dve faze:

Rastvaranje voćnim kiselinama (mlečnom ili salicilnom) mrtvih ljuskica rožnog sloja (keratinociti).
Apsorpcija razgrađenih ćelija molekulima celuloze. Mikročestice celuloze upijaju mrtve ćelije i prljavštinu, uvijajući ih u male kuglice.
Kozmetički proizvod se nanosi na kožu i se kotrlja duž masažnih linija, koji upija svu prljavštinu i mrtve ćelije. Proizvod je vrlo jednostavan za upotrebu i ima istu jednostavnost u svom sastavu. Kada se sva nečistoća i prašina uvaljaju u kuglice, koža lica se mehanički čisti. Piling-lepak „SKATKA“ je jedinstveni proizvod za čišćenje i negu kože. Piling-lepak „SKATKA“ ne sadrži abrazivne čestice i pogodan je čak i za osetljivu kožu. Sadrži aktivni ugalj, koji nežno apsorbuje nečistoće i toksine, čisteći pore i sprečavajući pojavu mitisera. Pri redovnoj upotrebi poboljšava se barijerno svojstvo kože, epiderm se ujednačava, a koža postaje glatka i elastična.

Rezultat je kao posle tretmana u kozmetičkom salonu – Vaše lice izgleda negovano, sveže i blistavo.

Pogodan je za osetljivu kožu.

- nežno apsorbuje nečistoće i toksine

- ujednačava tonus kože

Način primene: Naneti na suvu kožu, izbegavajući oblast oko očiju, masirajte nežnim kružnim pokretima. Sredstvo se pretvara u čestice koje uklanjaju nečistoće i masni sjaj. Nakon postupka isprati vodom. Primenjivati 1-2 puta nedeljno. Pogodno za sve tipove kože. Izbegavati kontakt sa očima. Moguća je individualna netolerancija na sastojke.

Sastav: Akua, Cetrimonium chloride, Glicerin, Carbomer, Propilene Glicol, Hidrolized Collagen (hidrolizovani kolagen), ekstrakt algi, Laminaria Digitata prah (mineralni koncentrat alge), Centella Asiatica Ektract (ekstrakt centella), Parfum, DMDM hidantoin.

Pakovanje: 150 ml