FitoReum – kapi za reumu

FitoReum – kapi za reumu

1,600.00 RSD

Šifra proizvoda: 8606101013288 Kategorije: , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

FitoReum - kapi za reumu, kapi pirevine.

Kapi sa pirevinom su namenjene terapiji reumatskih bolesti (reuma, artritis, poliartritis i giht).

FitoReum sadrži veliki broj lekovitih biljaka koje, svaka na svoj način, deluju na jačanje imuno sistema, podstiču bolju eliminaciju toksina iz organizma i poboljšavaju cirkulaciju.

Biljne kapi su ekstrakt svežeg lekovitog bilja u alkoholu. Bilje se ekstrahuje u istom organskom kompleksu kako se nalazi u biljkama. Tinktura nastaje potapanjem svežih lekovitih biljaka (u roku od 24h od momenta branja) u alkohol. Na ovaj način se čuvaju snažna lekovita svojstva biljaka, a kapi imaju izuzetan blagotvorni efekat.

Kapi za reumu FitoReum, predstavljaju terapijski komplet koji na sveobuhvatan način tretira problem i otklanja neprijatne simptome brzo i efikasno, a obolelom omogućava brz povratak normalnim svakodnevnim životnim aktivnostima koje su zbog bolova i slabe pokretljivosti bile onemogućene ili otežane.

Iako su uzroci nastanka bolesti zglobova različiti, u narodnoj medicini se leče na sličan način. Klasični lekovi su uglavnom usmereni na otklanjanje bola, donosno posledice bolesti, dok biljna terapija ima jedan potpuno drugačiji pristup.

Način upotrebe: dva puta dnevno - 5ml kapi rastvoreno u pola čaše vode.

Kapi ne bi trebalo da piju deca mlađa od 10 godina, zbog procenta alkohola u sebi, a takođe osobe na insulinu, terapiji antibioticima, dojilje kao i osobe sa cirozom jetre. Ostale kontraindikacije nisu poznate.

Pakovanje: 100 ml

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FitoReum – kapi za reumu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *