Glicin forte tablete evalar

Glicin forte tablete evalar

1,319.00 RSD

POBOLJSAVA MENTALNE PERFOMANSE
Zivot savremenog coveka je dinamican, ispunjen mentalnim i emotivnim stresom, sto dovodi do praznjenja nervnog sistema.

Kompanija Evalar proizvodi tablete glicina, koji ima pozitivan efekat na nervni sistem: poboljsava mentalne perfomanse, smanjuje nervozu i mentalni stres, regulise san. Dejstvo glicina poboljsano je maksimalnim dozama vitamina B1, B6, B12, koji imaju blagotvorno dejstvo na nervni sistem, pomaze u suzbijanju stresa.

Ovaj preparat ne izaziva zavisnost i moze se koristiti u duzem vremenskom periodu.

Bar kod: 4602242007074 Kategorija: Namene: ,

Šifra artikla: 11115

Poboljsava mentalne performanse, doprinosi smanjenju stresa i mentalnog prenaprezanja, utice na normalizaciju sna.

„GLICIN FORTE EVALAR“ 60tbl.-300mg.glicina u svakoj tableti pojacani su vitaminima za mozak B1, B6, B12, koji imaju ima pozitivan efekat na:

  • poboljsanje mentalnih performansi;
  • smanjenje nervoze;
  • smanjenje mentalnog stresa;
  • regulaciju sna.
    Tablete „Glicin forte Evalar“ su jednostavne za koriscenje, lako se rastvaraju u ustima, sto doprinosi postizanju brzeg efekta. „Glicin forte Evalar“ ne dovode do zavisnosti ni nakon dugorocne primene, jer sadrzi prirodne komponente za organizam. Pakovanje od 60 tableta zadovoljeva potrebe za mesec dana primene, nakon cega je potrebno napraviti pauzu od 10 dana. Ukoliko je potrebno postupak se moze ponoviti.

Ukoliko se brzo zamarate, ne mozete da se skoncentrisete na postavljeni zadatak, nervozni ste „Glicin forte Evalar“ je pravi biljni preparat za Vas!

Način upotrebe: 2×1 tableta, tablete treba da se otope u ustima. Uzimati mesec dana, a nakon toga napraviti pauzu 10 dana i nakon toga nastaviti.

Pakovanje: 60 tableta