Imunorm

Imunorm

989.00 RSD

IMUNORM – Imunostimulans

Imuni sistem je komplikovan sistem odbrane organizma od svih patoloških uzročnika koji mogu da dospeju iz spoljašnje sredine.

U Altajskom fitocentru „Alfit“, koji se nalazi u gradu Barnaul, administrativnom centru ove oblasti, napravljena je posebna mešavina endemskog bilja koja se u vidu čaja koristi za jačanje imunološkog odgovora organizma.

Bar kod: 8606108480083 Kategorija: Namene: , ,

Šifra artikla: 10983

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE
Terapijske indikacije: Lekovito bilje koje ulazi u čajni fitokompleks IMUNORM od davnina je poznato po svojim izvanrednim imunomodulirajućim svojstvima. I klasična, i savremena farmaceutska industrija aktivno koriste ove biljke u korigovanju svih stanja povezanih sa manjkom sposobnosti imunološkog sistema. Fitokompleks je stvoren i uveden u svakodnevnu praksu korišćenja za pacijente medicinskog centra „Alfit“ pre 15 godina.

SASTAV: zlatni koren, virak, badan, levzeja, šipurak, kopriva.

Zlatni koren i levzeja su poznate altajske biljke koje koriguju stanje imunološkog sistema. Imaju široku primenu u slučajevima iscrpljenosti, velikog umora, lošeg raspoloženja, odsustva elana, razdražljivosti, glavobolje, lošeg sna, smanjenog apetita, smanjene polne aktivnosti.

Virak poseduje izraženu antiupalnu aktivnost, ispoljava medicinski dokazano regenerativno delovanje na organizam. Nezamenljiv je u periodima oporavka nakon bolesti, kao i u akutnim fazama različitih oboljenja koja su u vezi sa upalnim procesima.

Šipurak poboljšava i stimuliše procese razmene materija u organizmu, potpomaže sintezu hormona, kao i regenerisanje tkiva, poseduje poznata antiupalna svojstva, nezamenljiv je izvor vitamina, mikro i makroelemenata. Surovi klimatski uslovi u kojima šipurak raste na Altaju, čineda njegov plod bude i do 300% bogatiji aktivnim biološkim materijama upoređenju sa vrstama koje su odgajane u južnijim predelima.

Badan je još jedna altajska biljka poznata u medicini. Dokazana su njena antiupalna i antimi-krobna svojstva, kao i sposobnost da ojača zidove krvnih sudova.

Kopriva je poznata kao lekovita biljka u mnogim tradicionalnim medicinama, ispoljava antiupalna i antiseptička svojstva. Izvanredno deluje na anemična stanja. Preporučuje se za jačanje ženskog reproduktivnog sistema, protiv anemije, za zaustavljanje krvarenja, a primenom spolja pospešuje proces zarastanja rana.

Tokom primene, čaj IMUNORM je dokazao svoju visoku efikasnost kod pacijenata sa sledećim zdravstvenim problemima:

Pad imuniteta izazvan stresom, psihičkim ili fizičkim naporom;
Virusne infekcije;
Bakterijske infekcije;
Stanja nakon upotrebe hemioterapije ili primene citostatika;
Česta komplikovana oboljenja respiratornog (disajnog) sistema u akutnom i hroničnom stadijumu;
Hronična oboljenja respiratornog sistema u periodu remisije;
Promene imunog sistema u pubertetu;
Preuranjeni klimaks;
Opasnost od razvoja onkoloških oboljenja;
Hronični upalni procesi urogenitalnog sistema kod žena i muškaraca;
Smanjena funkcija žlezda sa unutrašnjim lučenjem.
Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene. Moguća je individualna preosetljivost na komponente proizvoda.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) preporučljivo je upotrebiti manju dozu (1/4 od predviđene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama trebalo bi da obrate posebnu pažnju. Proizvod nije lek.

Način primene: Jedan briket preliti šoljom kipuće vode i ostaviti da odstoji najmanje 8- 10 minuta.

Piti 2-4 čaše čaja dnevno u zavisnosti od individualnih potreba, nezavisno od unošenja hrane.

Dužina korišćenja: U cilju postizanja potpunijeg efekta neophodno je primenjivati fitokompleks najmanje 2 do 3 nedelje. Po potrebi, vreme primene može da se produži.

ROK TRAJANjA: Dve godine od datuma utisnutog na ambalaži.
NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.