Oleopren neuro

Oleopren neuro

7,450.00 RSD

OLEOPREN NEURO – regenerator nervnih ćelija nove generacije

Kognitivne funkcije (pamćenje, pažnja, govor, sposobnost učenja itd.) u različitim životnim periodima sklone su značajnim promenama.

Za potrebe aktivnog rada mozga i nervnog sistema neophodna je, u fiziološkim okvirima mikrocirkulacija, prehrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za funkcije ćelija.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 4606492010129 Kategorija: Oznake: ,

Oleopren neuro – biološki aktivni dodatak je kompleks za regeneraciju nervnog tkiva na bazi poliprenola sibirske jele sa prirodnom supstancom koja ima dokazano neuroptektno delovanje Memree Plus L30 ®.U sastav fitokompleksa Oleopren Neuro, ulaze poliprenoli, glicin, fosfatidilcerin i tokoferol acetat, koji u sinergističkom delovanju dozvoljavaju realizaciju u punoj meri procesa zaštite i rehabilitacije ćelijske membrane neurona mozga kao i ćelije perifernog nervnog sistema nezavisno od nivoa i dubine oštećenja.

Kognitivne funkcije (pamćenje, pažnja, govor, sposobnost učenja its.) u različitim životnim periodima sklone su promenama. Za aktivan rad mozga i nervnog sistema neophodna je kvalitetna mikrocirkulacija, prehrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za ćelije. Oleopren Neuro je bioproizvod na bazi koncentrovanih prenolnih jedinjenja iz CO2 ekstrakta iglice sibirske jele koja direktno deluju neuroprotektivno.

Sastav:

 • Memri Plus 30 L (fosfotidilcerin I fosfatna kiselina);
 • Glicin;
 • Poliprenol (čistog 95% koncentrata);
 • Tokoferola acetat.

Mešavina bioaktivnih supstanci u fitokompleksu Oleopren Neuro aktivira procese sinteza belančevina i zaštite od oksiditativnog stresa. Komponente kompleksa aktivno učestvuju u životno važnim procesima organizma omogućujući stabilizaciju i poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materije na nivou ćelije, kao I u procesima poznatim u biologiji kao “disanje ćelija”. Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na stress, psihičko i emotivno preopterećenje.

Aktiviraju se kognitivni procesi koji imaju neprocenljivu ulogu u sprečavanju promena rada nervnog sistema kod starijih osoba kao i kod nekih patoloških stanja. Kombinuju se sa bilo kojom farmaceutskom terapijom bez posledica i opasnosti po zdravlje.

Kao pomoćnu ili osnovnu terapiju lekar ili farmaceut može preporučiti Oleopren Neuro u sledećim stanjima:
 • Kod smanjenja optimalne funkcionalnosti nervnog sistema (pad i poremećaji pamćenja, koncentracije, volje i drugih kogitivnih procesa);
 • Depresivnih stanja;
 • Anksioznih stanja;
 • Profilakse kognitivnih promena funkcija nervnog sistema povezanih sa uzrastom;
 • Brzih i efiksanih rehabilitacija nakon fizičkih i psihičkih preopterećenja;
 • Povreda lobanje i potresa mozga;
 • Poremećaja rada somatskog nervnog sistema;
 • U kompleksnoj terapiji nakon stanja posle moždanog udara, Alcehajmerove bolesti, multiple skleroze, Parkinsonove bolesti;
 • Postraumatska encefalopatija ili encefalopatije izazvanih hemijskim supstancama, uključujući alkoholnu zavisnost;
 • Rehabilitacija rada nervnog sistema nakon korišćenja lekova koji smanjuju i usporavaju rad mozga i nervnog sistema u celini.

Oleopren neuro može da se kombinuje sa ostalim lekovitim biljem , čajevima i lekovima. Pogodan za dijabetičare.

Dijetetski proizvod-dodatak ishrani.

Način upotrebe: Uobičajena doza: 1 kapsula 2 puta dnevno uz obrok. Pogodan za dužu upotrebu. Ne izaziva zavisnost.

Napomene: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tincture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije.

Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Pre upotrebe pročitati uputstvo. Proizvod nije lek.

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

Upozorenja: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na komponentu proizvoda, u toku trudnoće i dojenja.

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperature, izvan domašaja dece.

Efikasnost proizvoda dokazana je kliničkim studijama u Rusiji.

Proizvod je laboratorijski ispitan.

Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i stručnog mišljenja farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravrstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajućim, podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

U skladu sa zakonima RS i propisanim zakonskim regulativima, na pakovanju proizvoda su navedene informacije namenjene krajnjem korisniku preporučene od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu. Poželjno je konsultovati stručno lice pre upotrebe.

Pakovanje Oleopren neuro: 60 kapsula.