Piling za lice lepak + aktivni ugalj

Piling za lice lepak + aktivni ugalj

480.00 RSD

DEEP – DETOX Neabrazivni piling-lepak za lice „SKATKA“ sa aktivnim ugljem, 150 ml

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 4605319014029 Kategorije: ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Piling za lice lepak + aktivni ugalj.

Piling-lepak „SKATKA“ je vrsta pilinga koji ne koristi abrazivne čestice za čišćenje kože, već mekane lepljive supstance koje odvlače prljavštinu, mrtve ćelije i sebum iz pora. Ove lepljive supstance deluju samo na mrtve ćelije, bez uticaja na zdrave. Ali u isto vreme, piling-lepak „SKATKA“ ima mekan i nežan efekat čak i na keratinizovane ćelije. Ovaj proizvod je pogodan za sve tipove kože, čak i osetljive i problematične.

Piling-lepak „SKATKA“ izumljen je u Južnoj Koreji, pa je stoga isključivo azijski proizvod. Njegov princip rada sastoji se od dve faze:

Rastvaranje voćnim kiselinama (mlečnom ili salicilnom) mrtvih ljuskica rožnog sloja (keratinociti).
Apsorpcija razgrađenih ćelija molekulima celuloze. Mikročestice celuloze upijaju mrtve ćelije i prljavštinu, uvijajući ih u male kuglice.

Kozmetički proizvod se nanosi na kožu, kotrlja duž masažnih linija, koji upija svu prljavštinu i mrtve ćelije. Proizvod je vrlo jednostavan za upotrebu i ima istu jednostavnost u svom sastavu. Kada se sva nečistoća i prašina uvaljaju u kuglice, koža lica se mehanički čisti. Piling-lepak „SKATKA“ je jedinstveni proizvod za čišćenje i negu kože. Piling-lepak „SKATKA“ ne sadrži abrazivne čestice i pogodan je čak i za osetljivu kožu. Sadrži aktivni ugalj, koji nežno apsorbuje nečistoće i toksine, čisteći pore i sprečavajući pojavu mitisera. Pri redovnoj upotrebi poboljšava se barijerno svojstvo kože, epiderm se ujednačava, a koža postaje glatka i elastična.

Rezultat je kao posle tretmana u kozmetičkom salonu – Vaše lice izgleda negovano, sveže i blistavo.

Pogodan je za osetljivu kožu.

  • nežno apsorbuje nečistoće i toksine
  • ujednačava tonus kože

Način primene: Naneti na suvu kožu, izbegavajući oblast oko očiju, masirajte nežnim kružnim pokretima. Sredstvo se pretvara u čestice koje uklanjaju nečistoće i masni sjaj. Nakon postupka isprati vodom. Primenjivati 1-2 puta nedeljno. Pogodno za sve tipove kože. Izbegavati kontakt sa očima. Moguća je individualna netolerancija na sastojke.

Sastav: Akua, Cetrimonium chloride, Glicerin, Carbomer, Propilene Glicol, Hidrolized Collagen (hidrolizovani kolagen), ekstrakt algi, Laminaria Digitata prah (mineralni koncentrat alge), Centella Asiatica Ektract (ekstrakt centella), Parfum, DMDM hidantoin.

Pakovanje piling za lice lepak + aktivni ugalj: 150 ml