Ruska carska čaga 1+1 GRATIS

Ruska carska čaga 1+1 GRATIS

3,380.00 RSD

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ruska carska čaga (1+1 gratis) je dijetetski suplement sa posebno osmišljenom formulom koja se preporučuje kod pojačane izloženosti stresu.

Primena preparata Ruska Carska Čaga:

  • Podrška imunitetu i opštem zdravstvenom stanju.
  • Antivirusno i antibakterijsko dejstvo.
  • Antikancerogeno dejstvo.
  • Usporava starenje, preporučuje se licima izloženim stresu, podiže vitalnosti energetsku vrednost organizma.
  • Reguliše metabolizam, pozitivno utiče na graničnu vrednost dijabetesa.

Upotreba: 2 puta dnevno po jedna kapsula

Sastav:

Preparat ruska carska čaga (1+1 gratis) sadrži: suvi ekstrat ruske carske čage, Vitamin C, Cink, Selen.

Gljiva ČAGA

Ruska carska Čaga raste kao gljiva parazit najčešće na drvetu breze ili bresta. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, virusnih i bakterijskih infekcija, dijabetesa, reumatoidnog artritisa, kognitivnih sposobnosti pamćenja, kao i za opšte podmlađivanje organizma /usporavanje starosti/ ,održavanje vitalnosti organizma.

Ruska carska čaga pomaže održavanju zdravstvene prirodne ravnoteže , korisnicima daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. Ruska carska čaga u svom sastavu ima fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr. Zahvaljujući tome Ruska čaga se smatra jednim od najmoćnijih sredstva za borbu protiv stresa, koji uzrokuje mnoge bolesti i neravnoteže u organizmu.

Čaga raste u šumama breze Rusije, Severoistočne Nemačke, pojedinim delovima Kine i Severne Koreje. Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicini. Hiljadama godinama čaga se koristi širom Evroazije, gde je zbog svoje lekovitosti bila poznata i pod nazivima „Božiji dar“ ili „Kraljica bilja“.

Stari Azijci su je primenjivali za održavanje zdrave prirodne ravnoteže , verujući da daje mladolikost, produžuje život i jača imunitet. Njena lekovitost dokumentovana je u najstarijem službenom popisu lekovitih materija, kineskoj knjizi Shennong Ben Cao Jing, staroj 2300 godina. I već tada se znalo za njena svojstva i nazivali su je „nadmoćnom biljkom“.

U svojoj knjizi „Odjel za rak“ nobelovac Aleksandar Solženjicin, opisao je vlastito ozdravljenje od karcinoma pomoću čaja od Ruske carske čage nakon neuspešnog lečenja po klinikama. Danas se na čagi sprovode mnoga istraživanja i sve više ljudi otkriva njenu isceliteljsku moć.

Zbog svoje lekovitosti i moći, Čaga je sastavni deo gotovo svake kućne apoteke u Rusiji i u zemljama bivšeg SSSR a.

Pakovanje: 60 kapsula

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ruska carska čaga 1+1 GRATIS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *