Sapun sa dodatkom kozijeg mleka i ulja kamilice

Sapun sa dodatkom kozijeg mleka i ulja kamilice

170.00 RSD

pruža izgled mekše, glađe i zdravije kože • preporučuje se osobama sa suvom kožom • pogodan za dnevnu upotrebu za lice, telo i ruke Sapun ne sadrži konzervanse, niti bilo koje druge štetne sastojke.

Bar kod: 8606106781311 Kategorije: , ,

Šifra artikla: 10334

Sapun od kozjeg mleka je prirodan proizvod. Sastav sapuna čine veže kozje mleko, kombinacija jestivih ulja i kaustična soda.

Lekovitost kozjeg mleka je poznata zbog sadržaja vitamina E, A, B6 i B12. Mleko, takođe, služi kao omekšivač koji daje prirodnu vlažnost koži i blagotvorno je umiruje.

Kombinacija jestivih ulja kao osnovne sirovine i glicerinske baze, obiluje vitaminima: A, D, E i K; mineralima: kalcijumom, kalijumom i gvoždem; omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, te brojnim antioksidantima.

Zahvaljujući njima, sapun ubrzava regeneraciju, usporava starenje kože, te je čini vitalnom i elastičnom. Posebno se preporučuje osobama sa ispucanom i suvom kožom kao i osobama obolelim od ekcema i psorijaze. Ovaj sapun je odličan i za pranje kose, jer nakon upotrebe kosa postaje jača i dobija svilenkast sjaj, a perut potpuno nestaje.

Način upotrebe: Vlažnu kožu utrljati sapunom i temeljno isprati mlakom vodom.

Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati da sapun dođe u kontakt sa očima.

Pakovanje: 65 gr