Tri kurkumin

Tri kurkumin

1,799.00 RSD

Bar kod: 8606107342771 Kategorija: Namene: , ,

Šifra artikla: 11096

Ovaj preparat ima efekat da smanjuje upalne procese u organizmu, i smanjuje bol, bez neželjenih efekata.

Preporučuje se posebno za bolove u zglobovima, bilo da su oni od artritisa ili reumatski, sinergizam kurkumina i bosvelične kiseline čini da osetite olakšanje.
Depresija, problemi sa koncentracijom, zaboravnost kažu da kurkuma ima dejstva. Podiže neurotrofični faktor, tip hormona rasta, a mnogi poremećaji u mozgu su povezani sa smanjenjem nivoa ovog hormona. Podiže se i raspoloženje, jer se podižu i nivoi serotonina i dopamina, tzv. „hormona sreće“. I ove molekule prolaze krvno moždanu barijeru, tako da su zaista aktivni u mozgu i pomažu regenerativne procese.
Uz tri kurkumin biće lakše i crevima, jer smanjuje upalne procese u njima, pa se preporučuje kod raznih vrsta kolitisa i Kronove bolesti, a biće i olakšano varenje. Može se uključiti u terapiju kod astme, jer se smanjuje sekrecija, blagi je ekspektorans, i deluje antimikrobno i analgetski.
Velika antioksidativna sposobnost znači smanjenje broja slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i dovode do mnogobrojnih oboljenja,a tri kurkumin je ima.

Čuva vaše srce i krvne sudove, deluje na smanjenje holesterola, čini da se osećate svežije i da stres ima manje efekta na vas.

Način upotrebe:  1 kapsula 1-2 puta dnevno uz obro sa vodom.

Pakovanje: 100 kapsula