Ulje limuna

Ulje limuna

699.00 RSD

Ulje limuna krepi duh, umiruje, osvežava, jača inunitet, čini nas veselijim. Jak, tradicionalni antiseptik.Sprečava putnu mučninu i nesvesticu.

Bar kod: 8606107342146 Kategorija: Namene: ,

Šifra artikla: 10324

Ulje limuna – jak antiseptik.

Etarsko ulje limuna može da nas zaštiti jer se tradicionalno koristi kao antiseptik. Ovo njegovo dejstvo, po doktoru Valnetu, takve je jačine da vaporizacija u trajanju od 15 minuta ubija Meningococcusbakterije, za dva sata Staphylococcus aureus, a Pneumococcus bakteriju za tri sata. Smatra se da limunovo ulje sadrži komponente koje imaju pozitivan uticaj na imunološki sistem.

Na osnovu rezultata jednog francuskog istraživanja u kubnom metru šumskog vazduha nalazi se po pet uzročnika bolesti, u stanu u Parizu dvadeset hiljada, u velikom tržnom centru devet miliona, a u vazduhu na radnom mestu prosečno se nalazi pet miliona uzročnika bolesti.

Zašto je dobro koristiti eterično ulje limuna:

snižava visok krvni pritisak
jača zidove krvnih sudova
deluje antibakterijski
deluje antivirozno
snižava povišenu telesnu temperature
jača imunitet, podstiče znojenje
razblažuje kataralni sekret (protiv bronhitisa, kašlja, gušobolje, prehlade, gripa, zapaljenja sinusa, grudnih infekcija)
efikasno deluje na simptome herpesa
svraba i osećaja zategnute kože (4 kapi limuna, 3 kapi čajnog drveta, 2 kapi geranijuma u supenoj kašiki bademovog ulja, više puta dnevno),
ima dezinfekciono dejstvo
pomaže kod ekcema i kožnih problema
stimuliše rad limfnih žlezda.

Pakovanje: 30 ml