Večer krema za lice

Večer krema za lice

680.00 RSD

Najprodavanija krema u Rusijii / Krem za očne kapke i lice protiv bora „Večer”. Glukoza je monosaharid, osnovni proizvod razmene materija, izvor biosinteze mnogih životno važnih jedinjenja. Aktivno učestvuje u razmeni vode, soli i ugljenika obezbedjujući energiju ćelijama kože.

Vitamini A i E su tzv. Vitamini lepote, učestvuju u razmeni materija u koži.

Vitamin A daje koži dobar ten, omekšava je i čini je glatkom, učestvuje u procesu ozdravljenja i revitalizacije kože, obezbedjuje normalni rad strukture kože.

Vitamin E pegla bore, neutralizuje slobodne radikale, obezbedjuje antioksidnu zaštitu.

Bar kod: 4600936181239 Kategorije: ,

Šifra artikla: 11404

VEČER je najprodavanija krema za lice u Rusiji.

TAMNI PODOČNJACI DODAJU GODINE

Osetljivo područje oko očiju je prvi pokazatelj umora i starenja. Više sna može smanjiti jastučiće ispod očiju, ali će učiniti malo da se eliminišu tamni krugovi koji vas mogu učiniti da izgledate starije od vaših godina.

Ako nisu nasledni, kreme mogu da pomognu.
Ruska biljna krema Večer koja efikasno smanjuje i uklanja tamne krugove, ali i bore ispod očiju i na ostalim delovima lica je najprodavanija krema u Rusiji.

Krem za očne kapke i lice protiv bora "Veče” sa ekstraktom peršuna i vitaminima A i E za suvu i osetljivu kožu ima u svom sastavu 100% prirodna ulja, ublažava bore, eliminiše tamne krugove ispod očiju.

Veoma hranljiva krema sa kombinacijom ekstrakta peršuna, glukoze i vitamina višestruko deluje na osetljivu zonu oko očiju: hrani i omekšava kožu, zaustavlja starenje kože putem aktivizacije procesa razmene materija u njoj, ublažava sitne bore, smanjuje tamne krugove ispod očiju, čini kožu svetlijom i ima antioksidni efekat, povećava elastičnost i rastegljivost.
Fito ekstrakt peršuna sa visokim procentom koncentrata je bogat vitaminima grupe B, RR, mineralnim solima i flavonoidima i obezbedjuje regeneraciju i efekat svetline kože.

Pakovanje: 41 gr