O nama

Ruska biljna apoteka „ORGANIC“

O nama ukratko

U sklopu široko poznate kompanije „SEZAM“, koja uspešno posluje na domaćem tržištu više od tri decenije, otvorili smo specijalizovani poslovni objekat – Rusku Biljnu Apoteku „ORGANIC“.

Višegodišnjim i veoma uspešnim poslovanjem smo osvojili naše kupce zdravim biljnim preparatima i kvalitetnim proizvodima.

Savremeni čovek danas živi u krajnje neprijatnoj i zagađenoj ekološkoj sredini. Svakodnevna borba za zdrav život postala je imperativ!

Naša Biljna apoteka je tu da Vam ponudi „zdravlje“.

Kod nas možete pronaći raznovrsne i veoma korisne preparate na biljnoj bazi bez parabena, gmo, sulfata i ostalih veštačkih dodataka, sa proverenim međunarodnim sertifikatima.

Vaša apoteka

Kako poslujemo?

Ruska Biljna Apoteka „ORGANIC“

S ponosom ističemo da su svi naši proizvodi organskog porekla, dostupni i pristupačni svima. Apoteka takođe u ponudi ima i program „zdrava hrana“.

Imamo razne vrste čajeva: čajevi za imunitet kao prirodni lek za jačanje organizma, zatim čajevi za smirenje, čajevi za želudac, čajevi protiv uporne kandide, protiv dijareje, čajevi za detoksikaciju krvi, čajevi za prostatu, čajevi za mršavljenje, čajevi za potenciju, čajevi za sniženje nivoa triglicerida, holesterola u krvi i povišeni krvni pritisak, čajevi za cirkulaciju i mnogi drugi.

Pored navedenog imamo sirupe, biljne tinkture, kapi, hladno ceđena ulja, eterična ulja, ulja za masažu, ulja za lice, prahove.

Tu je i širok spektar prirodne kozmetike, sapuni, kupke, šamponi, puteri za lice i telo, piling za lice, maske i kreme za lice, serumi za lice, kreme za ruke, preparati za negu ruku, lica, tela i kose, zatim dezodoransi i mnogi drugi biljni preparati.

U našoj punudi su i raznovrsni melemi. Melem za hemoroide koji se pokazao kao dobar lek. Takođe imamo i meleme za ekceme, meleme protiv proširenih vena, čira na želucu, melem protiv reumatskih tegoba.

Nudimo skoro sve prirodne lekove sa kojima možete započeti borbu protiv bronhitisa, hemoroida, problema kože, bakterija i gljivica, akni i bubuljica, kardiovaskularnih bolesti, steriliteta, probave, bolesti prostate.

U biljnoj apoteci „ORGANIC“ naći ćete seriju organske kozmetike za decu kao što su šamponi, kupke, sapuni, kreme, dezodoransi, paste za zube, itd.

Ruska Biljna Apoteka „ORGANIC“, čuvar Vašeg zdravlja!   Mi na Instagramu.

Novi Sad

Futoška 50
Mobilni: +381 (62) 896-06-07
Železnička 42
Mobilni: +381 (60) 08-960-67
Bulevar Oslobođenja 60a
Mobilni +381 (60) 089-60-68

Z

Garancija kvaliteta

Svi proizvodi su organskog porekla na biljnoj bazi, bez gmo i veštačkih dodataka i sa proverenim međunarodnim sertifikatima.

 

Pristupačnost

Naši proizvodi su pristupačni i dostupni svima, jer u ponudi imamo i jako popularan program poznat kao „zdrava hrana“.

 

Sombor

Kralja Petra I br 5, 25000 Sombor.
Mobilni: +381 (62) 83-851-58
w

Apoteka od poverenja

Dugogodišnjim uspešnim poslovanjem i provereno zdravim biljnim preparatima osvojili smo puno poverenje naših kupaca.

b

Bogat asortiman

Imamo razne vrste čajeva, sirupa, biljne tinkture, hladno ceđena i eterična ulja, širok spektar prirodne kozmetike, raznovrsne meleme…