Balzam sedam benefita za kosu

Balzam sedam benefita za kosu

860.00 RSD

Šifra proizvoda: 4744183016774 Kategorije: , , , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Balzam sedam benefita za kosu

Natura Estonica prirodan, biljni ruski balzam bez sulfata, silikona i parabena, za zdravu negu kože glave i kose - sedam benefita za kosu.

Jedan od težih koraka u životu je napraviti promenu kada su kozmetički preparati u pitanju, naročito, ako godinama koristite isti balzam za kosu. Biće potrebno da isprobate više njih kako biste odredili koji je biljni balzam idealan za vaš tip kose. Greške nema jer je prirodni balzam uvek sigurnija i zdravija varijanta. Ne samo da može potpuno promeniti izgled i zdravlje vaše kose, već i doprinosi očuvanju životne okoline.

Ključ zdravlja je u prirodi i biljkama - jer onda tačno znate čemu izlažete sebe i svoju porodicu.

Prirodni balzami sadrže biljke, biljne ekstrate, vitamine i ulja koji pozitivno utiču na koren vlasi i sam oporavak suve i tretirane kose. Prirodni ekološki sastojci regenerišu i hrane kožu glave, hidriraju i štite skalp, revitalizuju kosu i ispucale krajeve. Imaju antibakterijsko, antialergijsko i dobro poznato antikancerogeno dejstvo. Biljke su glavni sastojak svakog prirodnog balzama i čine da balzami budu mekani i nežni. Zato treba da budete sigurni u blistavu budućnost vašeg zdravlja. Veganski balzami treba da su prioritet, jer dobro je poznato koliko su zdraviji preparati organskog porekla.

  1. Šampon je dovoljno nežan za svakodnevnu upotrebu
  2. Čisti kožu glave i kosu
  3. Pomaže da se povrati kosi struktura
  4. Hidrira i hrani
  5. Daje kosi elastičnost i sjaj
  6. Podstiče zdrav rast kose

Pakovanje balzam sedam benefita za kosu: 400 ml.

Natura Estonica Bio kozmetika je formulisana korišćenjem retkih biljaka širom sveta ispunjenih energijom i snagom, koja sadrži neophodne vitamine i mikronutrijente kako bi kosa i koža izgledali i osećali se najbolje. Da bi biljni ekstrakti doneli najveću korist, sakupljamo ih na samom vrhuncu zrelosti. Dakle, sva korisna svojstva biljaka su na maksimumu. Sve biljke se sakupljaju samo sa proverenih, organskih farmi, uključujući i našu farmu, koja se nalazi na ostrvu Sarema, Estonija.

Svi Natura Estonica bio proizvodi, sadrže samo prirodne i sertifikovane organske ekstrakte i ulja.

  • bez mineralnih ulja
  • bez SLS/SLES i bez parabena
  • ambalaža je napravljena od materijala koji se mogu reciklirati
  • nije testirano na životinjama

Počastite se i isprobajte proizvode Natura Estonice.