Crveni koren

Crveni koren

2,200.00 RSD

KRASNI KOREN (CRVENI KOREN) REŠAVA PROBLEM SA PROSTATOM I POTENCIJOM

Koristi se za buđenje muške snage i u lečenju muških problema.  Crveni koren osim što pozitivno utiče na potenciju, utiče i na poboljšanje krvotoka i otklanjanje zastojnih pojava u prostati – olakšava izlučivanje urina kod zastoja; utiče na potpunije pražnjenje mokraćnog mehura, smanjuje učestalost mokrenja, posebno noću.

Šifra proizvoda: 4602242004455 Kategorije: , Oznake: ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Crveni koren

Biljka Krasni koren je izvor celog kompleksa biološki aktivnih materija, dubilnih, triterpenskih saponina, flavonoida. Ima protivupalno, baktericidno, spazmolitično dejstvo, širi sudove i blago diuretičko delovanje.

Bogatstvo sastava i svojstava ove biljke, određuju njenu efikasnost u smanjenju rizika obolevanja urinarnog sistema kod muškaraca, uključujući upalne procese (prostatitis) i uzrasne (adenom prostate).

Hedysarum neglectum, poznat u narodu kao Crveni koren – je retka biljka u oblasti Altaj, koja raste visoko u planinama, u blizini večitih lednika. Od davnina tinkturu korena ove divlje biljke su koristili za buđenje muške snage i u lečenju muških problemima. U današnje vreme ruski naučnici su rеšili da iskoriste ovu narodnu mudrost za dobrobit savremene medicine.

Uspostavlja snagu prilikom teških fizičkih opterećenja i pomaže uspostavljanju muške polne aktivnosti.

“Crveni koren” podržava urinarni sistem, poboljšava njegovu funkciju, posebno kod upale prostate i adenoma prostate.

Način primene: odrasli po 1 tableta 2 puta dnevno u toku jela. Uzimati 1 mesec. Napraviti pauzu 10 dana i nastaviti sa terapijom.

Pakovanje krasni koren: 60 tableta