Energija altaja čaj

Energija altaja čaj

539.00 RSD

Energija Altaja – prirodno podizanje energetskog potencijala organizma. Jedan od načina da blagotvorno delujete na organizam, jeste da popijete šolju čaja. Mi vam preporučujemo ČAJ “ENERGIJA ALTAJA”.

O kakvoj energiji je reč najbolje svedoči činjenica da Altajske planine nazivaju „zelena apoteka zemlje“, jer je to jedna od poslednjih oaza nezagađenog dela planete u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj čistoći prevazilazi standarde organski uzgajanog.

Upravo najvrednije lekovite biljke koje rastu na području Altaja nalaze se u mešavini biljnog ČAJA “ENERGIJA ALTAJA”.

Altajsko bilje koje ulazi u sastav fitokompleksa ČAJ “ENERGIJA ALTAJA” je pretežno samoniklo i u medicini se koristi za prirodno podizanje energetskog potencijala organizma.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 8606108480113 Kategorija: Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Energija altaja čaj

Terapijske indikacije: U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, ČAJ “ENERGIJA ALTAJA” se preporučuje od strane lekara:
  • Osobama u periodima akutnih respiratornih i virusnih infekcija (grip, prehlada, viroza) koje se odlikuju kašljem, kijanjem, glavoboljom, gušoboljom, malaksalošću;
  • U međusezonama, npr. prelazak iz jeseni u zimu, iz zime u proleće, kada treba osnažiti organizam i omogućiti prilagođavanje novim vremenskim uslovima.
  • Osobama koje su izložene povećanom fizičkom i umnom naporu, npr. studenti i đaci, sportisti, osobe čiji posao iziskuje ovu vrstu napora;
  • Osobama smanjene vitalnosti, npr. starije osobe, osobe koje se oporavljaju nakon bolesti.

Sastav: badan, carska biljka (zlatan koren), crveni koren, majčina dušica, prorašljika, pasji trn – oblepiha (plod), brusnica (plod).

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od komponenata biljaka. Pre upotrebe, trudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama moraju da obrate posebnu pažnju na ovo upozorenje.

Način primene: 1 filter kesicu preliti sa 200ml kipuće vode. Ostaviti da odstoji 10-15 minuta i popiti. Može se koristiti više puta u toku dana.

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Pakovanje energija altaja čaj: 10 kesica.