Mast jazavca

Mast jazavca

1,000.00 RSD

‘’Jazavičeva mast’’ bio-melem СУСТАМЕД® za obnavljanje cirkulacije krvi; Pomoć kod prehlade, umora i oticanja / 75 g

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Bio-melem СУСТАМЕД® mast jazavca savršeno uklanja bol, vraća snagu nakon fizičkog i emocionalnog stresa, eliminiše otoke, modrice, upalne i infektivne procese.

Predstavljamo vam proizvode moskovske kompanije Fitosila, koja je recepture zasnovane na bogatom iskustvo ruskih narodnih travara sa Altajskih planina pretočila u niz vrhunskih savremenih proizvoda pod imenom СУСТАМЕД®. Reč je o prirodnim proizvodima koji ne sadrže konzervanse, veštačke boje i parfeme.

Glavni efekat melema Jazavčeva mast je obnavljanje cirkulacije krvi i zglobne tečnosti.

Eterično ulje bora odlično tonizira, poboljšava elastičnost kože, ima aromaterapijsko dejstvo.

Bio-melem СУСТАМЕД®Jazavčeva mast se preporučuje za masažu bolnih zglobova i mišića, za probleme sa koštanim tkivom i hrskavicom, sportistima i ljudima koji se podvrgavaju težem fizičkom naporu. Posebno se preporučuje ljudima koji dugo vremena provode sedeći, usled čega se javljaju problemi smanjene pokretljivosti zglobova, stagnacije krvi i protoka limfne tečnosti.

Redovna primena Bio-melema СУСТАМЕД® Jazavčeva mast efikasno pomaže kod problema uzrokovanih nepokretnošću ili, obrnuto, preteranog strasa zglobova i kostiju.

INDIKACIJE: Bronhitis, mialgija, neuritis, edem, osteohondroza, reumatizam, neuralgija, išijas, hipotermija, napetost mišića

Delovanje:

 • Ubrzavanje regeneracije zglobnog i mišićnog tkiva;
 • Eliminiše bol u zglobovima i mišićima, radikulitis, reumatizam, osteohondrozu, neuralgiju;
 • Za opuštanje napetosti mišića, ublažavanje umora i oticanja;
 • Prilikom hipotermije i prehlade;
 • Kao sredstvo za imunostimuliranje i jačanje organizma.

PRIMENA: Bio-melem se nanosi na čistu kožu blagim masiranjem, dok ga koža ne apsorbuje. U slučaju napetosti mišića i otečenih zglobova, utrljava se na bolno područje. Kod hipotermije se utrljava u predelu grudi, vrata, na interskapularnoj regiji, stopalima. Kod prehlade se utrljava na sinuse i iznad gornje usne. Da bi se smanjila otečenost i poboljšala hidrofilna funkcija kože, naneti Bio-melem na problematični deo tela i pažljivo masirati laganim ali energičnim pokretima. Kod patologije muskuloskeletnog sistema, utrljati melem na problematični deo tela i, ako je moguće, napraviti topli oblog. Za eliminaciju mialgije i neuritisa, masažnim pokretima naneti melem na problematični deo tela i lagano utrljati. Za maksimalni efekat preporučuje se redovna primena melema dva puta dnevno, ujutru i uveče.

Kontraindikacije: Individualna preosetljivost na neki od sastojaka melema.

DODATNE INFORMACIJE:

Bio-melem СУСТАМЕД® Jazavčeva mast sadrži vitamine A, B, PP, K, folnu kiselinu, karotenoide, tokoferol, karoten, makroelemente i organske kiseline.

Svojstva Bio-melema СУСТАМЕД® Jazavčeva mast :

 • Blagotvoran dugotrajan efekat zagrevanja
 • Poboljšanje cirkulacije;
 • Smanjenje iritacije kože

Bio-melema СУСТАМЕД® Jazavčeva mast je efikasno pomoćno sredstvo:

 • Kod upale pluća, astme, bronhitisa, tuberkuloze
 • Kod prehlada i upala grla
 • Kod hronične iscrpljenosti i pada imuniteta
 • Kod uganuća ili istegnuća ligamenata
 • Kod reumatskih i drugih problema vezanih za kostobolju
 • Kod hemoroida
 • Kod rana, opekotina i posekotina
 • Kod oštećene crievne ili želudačne flore
 • Kod raznih ujeda

Blagotvorna svojstva Bio-melema СУСТАМЕД® Jazavčeva mast

Neverovatne efekte melema napravljenog od jazavčeve masti su, još pre dve stotine godina najpre primetili lovci u zabačenim planinskim delovima Rusije, a kasnije su je počeli upotrebljavati svi oni kojima je bila potrebna pomoć u tretmanu raznih zdravstvenih problema.

Savremena receptura ovog melema koju proizvodi ruska kompanija Fitosila obogaćena je pravom prirodnom riznicom vitamina, minerala i lekovitih supstanci, čime je njegova čudotvorna moć dodatno pojačana.

Bio-melem СУСТАМЕД® Jazavčeva mast sadrži velike količine linoleinskih i linolnih masnih kiselina. Ljudski organizam ih ne proizvodi prirodno, pa se apsorbuju iz namirnica. Nedovoljan unos ovih kiselina može da uzrokuje povećanje nivoa holesterola, što opet dovodi do brojnih zdravstvenih problema. Redovnim korišćenjem Bio-melema СУСТАМЕД® Jazavčeva mast, telo apsorbuje dovoljne količine pomenutih masnih kiselina.

Bio-melem СУСТАМЕД® Jazavčeva mast je izuzetno sredstvo za tretman reume i okoštavanja, za razne povrede i promene na koži. Takođe se smatra da može da eliminiše depigmentaciju na koži i psorijazu. Ovaj melem pomaže bržem zarastanju rana i posekotina, a koristi se i za ublažavanje problema hemoroida, kašlja, pa čak i upale pluća. Odličan je prirodni melem za prehladu i podizanje imuniteta.

NAPOMENA: Bio-melem СУСТАМЕД® Jazavčeva mast, nije lek niti zamena za klasične medicinske terapije, već pomoćno kozmetičko sredstvo.

SASTAV:

Prirodna mast od jazavca, Voda, emulgator, biljno ulje, dimetikon, propilen glikol, vazelin, viši masni alkoholi, esencijalno ulje bora, liposentol, metilparaben, propilparaben.

Pakovanje mast jazavca: 75 gr