Moringa prah lista

Moringa prah lista

1,979.00 RSD

Moringa prah lista ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, pomaže kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Moringa prah lista – najmoćniji antioksidant na svetu.

Moringa prah je savršena prirodna superhrana, koja po sadržaju hranljivih materija prevazilazi sve druge superbiljke, a pogodna je u ishrani dijabetičara tipa 1 i 2. To čudesno drvo snadbeva organizam raznovrsnim nutrijentima u netoksičnoj formi, lakim za varenje.

Moringa – zeleno zlato

Proteini u prahu moringe sadrže 18 od 20 poznatih amino-kiselina. One su neophodne telu, uključujući i svih osam esecijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo da uzimamo preko hrane. Zeatin, sastojak ovog praha, vrhunski je antioksidant moćnih svojstava i snažan detoksikator organizma – tri puta jači od aronije i dva puta jači od asai berija.

Ova moćna biljka ubrzava formiranje hemoglobina i mioglobina, korisna je kod dijabetesa, regulacije krvnog pritiska, gubitka energije i težine, neuhranjenosti, lupusa, čišćenja debelog creva i crevnih poremećaja, različitih upala i drugih promena na koži. Pokazala se efikasno i kao pomoćno sredstvo kod najtežih bolesti. Mnogi korisnici potvrđuju njenu delotvornost kod čireva, ulcera, reumatoidnog artritisa, osteoporoze, impotencije, menstrualnih tegoba, groznice, glavobolje.

Moringa prah obezbeđuje neophodnu količinu hranljivih materija za pravilan razvoj deteta i zaštitu od infekcija i gljivica.

Deluje efikasno protiv širokog spektra bolesti jetre, kao što su hronični i akutni hepatitis ili ciroza, jer pomaže njenu ubrzanu regeneraciju.

Indijski naučnici su utvrdili da aktivne materije u Moringi uzrokuju njeno antibakterijsko delovanje. Istraživanja su potvrdila da sok lista Moringe može da bude izuzetno delotvoran protiv bakterije Pseudomonas aeruginosa, koja uzrokuje bolesti i životinja i ljudi. Ova bakterija obično inficira ljude sa oštećenjima izloženih tkiva ili sa oslabljenim imunološkim sistemom, koji se često manifestuje kroz razne upale.

Moringa prah nas snabdeva raznovrsnim hranljivim materijama u netoksičnoj formi i u kombinacijama koje telo lako može da asimiluje i svari. Nije čudo što mnogi smatraju da je ovo čudesno drvo sposobno da sačuva život, bez obzira na tegobe sa kojima se srećemo.

Pozitivna svojstva:

Jača imunitet, podstiče cirkulaciju, održava normalan nivo glukoze u krvi, poboljšava varenje, pojačava mentalne funkcije, povećava energiju.

25 puta više gvožđa od spanaća, 17 puta više kalcijuma od mleka

Po sadržaju nutrijenata prah moringe sadrži:

 • 15 x više kalijuma od banane,
 • 10 x više vitamina A i 4x više beta karotena od šargarepe,
 • 25 x više gvožđa od spanaća,
 • 17 x više kalcijuma od mleka,
 • 6 x više cinka od badema,
 • 5 x više dijetetskih vlakana od povrća,
 • 6 x više amino-kiselina od belog luka,
 • 50 x više B2 vitamina od sardine,
 • 50 x više B3 vitamina od kikirikija,
 • 4 x više E vitamina od kukuruznog ulja,
 • 1000 x više zeatina od bilo koje druge biljke.

Način upotrebe: 1-2 kafene kašike dodati napicima ili jelima.

Pakovanje moringa prah lista: 300 gr