Olidžim tableta

Olidžim tableta

1,499.00 RSD

SNIZAVA NIVO SECERA U KRVI

Potpomaže usporavanje procesa apsorpcije viška šećera iz hrane, zbog čega šećer ne prolazi u krv. Ovo je jedna od najpopularnijih biljaka u svetu za održavanje normalnog rada pankreasa i lučenja insulina.

Šifra proizvoda: 4602242005971 Kategorije: , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Olidžim tablete SNIŽAVA NIVO ŠEĆERA U KRVI

Olidžim se preporučuje u kompleksnoj terapiji šećernog dijabetesa I i II tipa. Proizvodi se po međunarodnom GMP standardu.

„OLIDŽIM“ – je kompleks na bazi ekstrakta gimneme i čistog inulina, izvađenog iz korena biljaka, koje ga sadrže, koji utiče na:

  • smanjenje rizika razvoja šećernog dijabetesa;
  • smanjenje povećanog nivoa šećera u krvi;
  • proizvodnju i održavanje neophodnog nivoa insulina u organizmu;
  • smanjenje komplikacija šećernog dijabetesa.

lnulin – prirodna supstanca koja se dobija iz korena čičoke i drugih biljaka, poput maslačka, cikorije i slatke repe. Inulin potpomaže aktivizaciju metabolizma i proces sagorevanja masnoće koji je povezan sa apsorpcijom glukoze. Takođe, održava nivo šećera u krvi u granicama normale.

Ekstrakt gimneme ( srebrna svilenica ), u ajurvedskoj medicini, koristi se za normalizaciju nivoa sećera u krvi. To govori i njeno indijsko ime, GUR-MAR, što znači razarač šećera. Potpomaže usporavanje procesa apsorpcije viška šećera iz hrane, zbog čega šećer ne prolazi u krv. Ovo je jedna od najpopularnijih biljaka u svetu za održavanje normalnog rada pankreasa i lučenja insulina.

Olidzim prirodni preparat, smanjuje nivo šećera u krvi samo kad je povećan.

Aktivni sastojci: Srebrna svilenica

Način primene: odrasli 2×2 tablete u toku jela sa puno vode. Preporučuje se redovno uzimanje, 25 dana, zatim se pravi 5 dana pauza.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama!!!

Pakovanje olidžim tableta: 100 tableta.