Rolon za telo hrastova kora

Rolon za telo hrastova kora

999.00 RSD

Rolon za telo hrastova kora i zeleni čaj – 100% prirodni proizvod napravljen na bazi kvasaca koji sadrže alumo kalijum.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Rolon za telo hrastova kora i zeleni čaj, ima baktericidno dejstvo omogućavajući da koža ostane čista i suva. Kvasci sa sadržajem alumo kalijuma su prirodni minerali, prirodno su sredstvo za negu kože. Imaju antiseptičko i protivupalno dejstvo zahvaljujući čemu su naročito efikasni kao higijensko sredstvo za negu kože. Upravo su ovaj prirodni proizvod koristili naši preci za održavanje higijene svog tela.

ZAŠTO PRIRODNI DEZODORANS

Većina dezodoransa koje možete kupiti u prodavnicama sadrže štetne hemikalije koje mogu izazvati iritacije na koži ili čak neke ozbiljnije zdravstvene probleme.

Kvasci upijaju višak vlage, a dezinfekciona svojstva ukljanjaju razlog za pojavu neprijatnog mirisa koji umanjuju izlučivanje znojnih i masnih žlezda. Za razliku od  aluminijum hlorohidrata kvasci sa sadržajem alumo kalijuma nemaju štetno dejstvo na kožu, ne skupljaju pore, njihovo dejstvo nije opasno po zdravlje. Hloro hidrat aluminijuma može da prouzrokuje pojavu različitih oboljenja, kao i da isprovocira rak dojne žlezde.

Rolon za telo hrastova kora - Dezodorans EO Laboratorie je prirodno hipoalergično sredstvo za negu kože.

Nije opasan ni za jedan tip kože, brižljivo neguje iritiranu kožu čak i posle epilacije. Ne zatvara pore.

Prirodno i sigurno sredstvo. 

Ne sadrži aluminijum, parabene, triklozan, talkov prah.

Sastav INCI: Aqua, Potassium Alum, Glycerin, Quercus robur Extract (экстракт Коры Дуба), Camellia Sinensis Extract (экстракт Зеленого Чая), Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia Oil (эфирное масло Чайного Дерева).

Pakovanje: 50 ml