Šampon bomba za farbanu kosu

Šampon bomba za farbanu kosu

860.00 RSD

Prirodni šamponi sadrže biljke, biljne ekstrate, vitamine i ulja koji pozitivno utiču na koren vlasi i sam oporavak suve i tretirane kose.

Šifra proizvoda: 4744183016712 Kategorije: , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Natura Estonica prirodan, biljni ruski šampon bez sulfata, silikona i parabena, za zdravu negu kože glave i kose - bomba za farbanu kosu.

Jedan od težih koraka u životu je napraviti promenu kada su kozmetički preparati u pitanju, naročito, ako godinama koristite isti šampon za kosu. Biće potrebno da isprobate više njih kako biste odredili koji je biljni šampon idealan za vaš tip kose. Greške nema jer je prirodni šampon uvek sigurnija i zdravija varijanta. Ne samo da može potpuno promeniti izgled i zdravlje vaše kose, već i doprinosi očuvanju životne okoline.

Ključ zdravlja je u prirodi i biljkama - jer onda tačno znate čemu izlažete sebe i svoju porodicu.

Prirodni šamponi sadrže biljke, biljne ekstrate, vitamine i ulja koji pozitivno utiču na koren vlasi i sam oporavak suve i tretirane kose. Prirodni ekološki sastojci regenerišu i hrane kožu glave, hidriraju i štite skalp, revitalizuju kosu i ispucale krajeve. Imaju antibakterijsko, antialergijsko i dobro poznato antikancerogeno dejstvo. Biljke su glavni sastojak svakog prirodnog šampona i čine da šamponi budu mekani i nežni. Zato treba da budete sigurni u blistavu budućnost vašeg zdravlja. Veganski šamponi treba da su prioritet, jer dobro je poznato koliko su zdraviji preparati organskog porekla.

  • Natura Estonika ruski šampon za farbanu kosu, pomaže da se sto duže očuva boja farbane kose.
  • Organski ekstrakt breze daje kosi mekoću, sjaj i volumen.
  • Ulje makadamije štiti kosu od gubitka vlage i pomaže da se obnovi struktura kose.
  • Kompleks aktivnih sastojaka pomaže revitalizaciji oštećene kose, čineći je sjajnom i zdravom.

Pakovanje šampon bomba za farbanu kosu: 400 ml