Turbo slim ekspres

Turbo slim ekspres

3,190.00 RSD

Turbo slim ekspres su ruske tablete za mršavljenje, koje obećavaju pokretanje metabolizma i regulaciju telesne težine.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Turbo slim ekspres su ruske tablete za mršavljenje, koje obećavaju pokretanje metabolizma i regulaciju telesne težine.

Ove, po poreklu ruske tablete za mršavljenje, obilan su izvor kofeina, hidroksi-limunske kiseline, vitamina C, hroma, derivata antracena, u vodi rastvorljivih a hranjlivih vlakana, kalcijuma i L-karnitina.

Snažni sastojci u visokim dozama, doprinose

  1. ubrzanom sagorevanju masti
  2. izbacivanju tečnosti,
  3. aktiviraju metabolizmi masti i lipida
  4. smanji apetit.

Vitamin C, tu je da doprinese normalnom održavanju energije tokom dana, kada se metabolizm ubrza. Hrom kao makronutrijenat u Turboslim express kapsulama održava normalan nivo glukoze u krvi.

1. kapsule za “Dan“

Turboslim express tablete za “Dan” su roze boje i imaju zadatak da maksimalno ubrzaju metaboličke procese i probude ceo organizam. Na ovaj način se poboljšava metabolizam masti i uklanjaju toksini nagomilani preko noći ili prethodnog dana.

2. kapsule za „Noć“.

Turboslim express za noć tablete, su plave boje i podstaknute su delovanjem moćnog ekstrakta garsinije, koja deluje kao stimulans na masne naslage i sagoreva ih dok spavamo. Nju upotpunjuje ekstrakt matičnjaka koji ima sedativno dejstvo i obezbeđuje dobar noćni odmor dok ekstrakti biljke sene vraćaju normalnu funkciju varenju i crevima.

3. express čaj

Ruski čaj za mršavljenje, “Saša” spada u vrstu čajeva koji se mogu koristiti češće u toku dana. Ovaj biljni čaj ima vrlo koristan efekt na limfni sistem i podržava normalnu funkciju bubrega.

Osnovicu ovog turboslim express čaja čini zeleni čaj, sok od limuna, komorača, kamilice i artičoke, nervozom ekstrakti i oligofruktoza koja oporavlja crevnu mikrofloru.

Pakovanje: Turboslim express kompleks sadrži kapsule u 3 boje za upotrebu ujutru (roze), popodne (bele) i uveče (plave) i 3 kesice koje se razmute u 1L tečnosti i piju tokom sva tri dana.

Upotreba: Ujutru, popiti 2 kapsule roze boje, posle podne 2 kapsule bele boje i uveče 2 kapsule plave boje. Kesicu sa čajem, razmutiti u 1l vode i piti tokom celog dana. Tako, tri dana koristiti.