Ulje origano sa moringom

Ulje origano sa moringom

1,749.00 RSD

Ulje divljeg origana sa moringom – za jačanje imuniteta, prvi štit za neprobojni imunitet!

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ulje divlje origano sa moringom – sigurna odbrana od bolesti.

Dve moćne biljke, pune vitamina, minerala i amino-kiselina, kada deluju zajedno, vrhunski su antioksidanti jakog dejstva. Za jačanje imuniteta u biljnom carstvu ništa se ne može porediti sa uljem origana sa moringom.

Kada deluju udruženo, origano i moringa mnogo puta su jači od ehinecee i bilo koje druge biljke. Nekoliko kapi ovog ulja dnevno dovoljno je da ojačate imuno sistem, koji je prva i najmoćnija odbrana od bolesti.

Zašto ulje divljeg origana sa moringom nema premca u odbrani imuniteta?

Origano je pun vitamina i minerala, a moringa sadrži više od devedeset vitamina i hranljivih materija i osamnaest od dvadeset poznatih amino-kiselina, koje su neophodne telu. Uključujući i svih osam esencijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo da ih uzimamo putem hrane. Zeatin, sastojak moringe, vrhunski je antioksidant moćnih svojstava – tri puta je jači od aronije i dva puta jači od asai berija.

Ulje divljeg origana sa moringom moćan je prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica.

Studije sprovedene na nekoliko svetskih univerziteta pokazale su da su i divlji origano i moringa izvrsna antigljivična i antibakterijska sredstva. U potpunosti ubijaju ešerihiju koli i kandidu albikans u minimalnim koncentracijama, već od 0,25mg/ml.

Visoke koncentracije timola i karvakrola u origanu i raznovrsnost nutrijenata u netoksičnoj formi koja je laka za varenje u moringi, pokazali su da mogu da smire uznemireni stomak i potpomognu varenje. Ulje divljeg origana sa moringom je odlično prirodno sredstvo i za začepljene sinuse.

Pakovanje ulje origano sa moringom: 50 ml