Ulje revitalum

Ulje revitalum

1,199.00 RSD

Revitalum ulje je čisto eterično ulje sušenih biljaka bakope. Može pomoći u poboljšanju funkcionisanja nerava i pamćenja, kao i dobrog zdravlja uopšte.

Šifra proizvoda: 8607000042508 Kategorije: , Oznake: , ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ulje revitalum – tonik za mozak

Revitalumovo ulje je čisto eterično ulje sušenih biljaka Bacopa monnieri – znane i kao brami (brahmi) i vitanie (Withania somnifere – ašvaganda). Visoke doze bakope i vitanie u Revitalumu mogu pomoći u poboljšanju funkcionisanja nerava i pamćenja, kao i dobrog zdravlja uopšte. Brami i ašvaganda smatraju se riznicom blaga u ajurvedskoj medicini, a kada se koriste zajedno u ulju Revitalum, deluju brzo i efikasno.

Sinergija drevnih biljnih lekova – obnovite nerve pamtite brže

I ašvaganda i brami imaju dugu tradiciju korišćenja u ajurvedskoj medicini i smatraju se „madharasajanama“ – onima koje potpomažu sposobnost učenja, obnavljanje pamćenja. Takođe povećavaju i opštu snagu i vitalnost organizma, kao i otpornost na stres. Podmlađuju celokupni organizam uključujući i mozak.

Bistriji um – pamtite brže

Istraživanja pokazuju da pored toga što uvećava brzinu mentalnih procesa, brami, kao sastojak Revitaluma, takođe poboljšava i percepciju i sposobnost rasuđivanja. Deca koja uzimaju brami pokazuju poboljšano pamćenje, koncentraciju i sposobnost učenja.

Poboljšane performanse

Stres, zamor i anksioznost mogu imati negativne efekte na mentalne performanse. Revitalumovo ulje je naročito korisno tamo gde je neophodna koncentracija dok se radi ili studira pod povećanim pritiskom. Revitalum pomaže mentalne procese i pri tom smiruje nerve, smanjuje stres i pomaže u savladavanju umerene anksioznosti.

Pakovanje ulje revitalum: 10 ml