911 Zmijski otrov

Akcija!

911 Zmijski otrov

Original price was: 1,998.00 RSD.Current price is: 999.00 RSD.

AKCIJA1+1 gratis

911 SA ZMIJSKIM OTROVOM protiv bolova u zglobovima i mišićima. Postiže biostimulativni efekat zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih komponenti. Ima hranljiva i zaštitna svojstva. Pruža osećaj zagrevanja na mestu primene.

Nema na zalihama

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

911 krem - melem, zmijski otrov  (gurza) protiv bolova u zglobovima i mišićima.

AKCIJA1+1 gratis

Balzam za telo sa efektom zagrevanja, za primenu na zglobovima, sa zmijskim otrovom, postiže biostimulativni efekat zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih komponenti. Ima hranljiva i zaštitna svojstva. Pruža osećaj zagrevanja na mestu primene.

Aktivne komponente: zmijski otrov, ekstrakti gaveza, barskog petolista, zlatnog brka, čage, omana, hondroitin, glukozamin, ulje majkine dušice.

Glavnom aktivnom materijom u gavezu, smatra se alantoin koji ima sposobnost stvaranja novog tkiva. Zahvaljujući alantoinu u gavezu, stimuliše se rast ćelija  što rezultira epitelizacijom kože.

Barski petolist je lekovita biljka sa izraženim biostimulirajućim, antibakterijskim, protivupalnim, protivreumatskim svojstvima. Poznato je da Barski petolist ima mnogobrojna lekovita svojstva, pomaže u borbi sa reumom, radikulitisom, artritisom i artrozom.

Flavonoidi u soku zlatnog brka su kvercitin i kemferol, koji utiču na jačanje krvnih sudova, deluju diuretski i umirujuće.

Kontraindikacije: individualna netolerantnost na pojedinačne komponente, ne nanositi na oštećene delove kože, lice i sluzokožu.

Ne preporučuje se deci do 12 godina, trudnicama, dojiljama.

Doziranje: naneti balzam na čistu kožu 2-3 puta dnevno, kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja.

Pakovanje 911 Zmijski otrov: 50 ml.

AKCIJA1+1 gratis