Atma prah

Atma prah

1,699.00 RSD

Prah ATMA (ašvaganda, tribulus, mukuna, amla) Nove studije dokazuju da udruženo dejstvo moćnih biljkaka direktno deluje na hormone i čini jedinstveni preparat – afrodizijak nad afrodizijacima.

Šifra proizvoda: 8606107342702 Kategorija: Oznake: ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Prah ATMA (ašvaganda, tribulus, mukuna, amla)

Nove studije dokazuju da udruženo dejstvo moćnih biljkaka direktno deluje na hormone i čini jedinstveni preparat – afrodizijak nad afrodizijacima.

Za plodnost i potenciju - sastojci ovog praha - mukuna, tribulus, amla i ašvaganda - povećavaju prirodan nivo testosterona u telu, seksualnu snagu i izdržljivost, kao i raspoloženje.

Kašičica ovog jedinstvenog praha, udruženim dejstvom najmoćnijih afrodizijaka učiniće da vaše telo zasija posebnom energijom.

Mukuna jača libido. Čudesni afrodizijak Mucuna pruriens zapravo je mahunarka i ima kaloričnu vrednost. I ne samo to. Njena zrna sadrže 20 do 35% proteina. Ova hranljiva mahunarka sadrži i inhibitore enzima za metabolizam belančevina.

Mucuna pruriens ima dugu istoriju upotrebe za poboljšanje libida kod muškaraca i žena. Poboljšava plodnost i erekciju. Glavni sastojak zrna mukune je L-DOPA ili levadopa, koji se ponaša kao prirodni dopamin. Zrna mukune sadrže visoku koncentraciju L-DOPA (7-10%). U mahuni (i u listovima i plodovima) nalazi se serotonin).

Tribulus – prirodna vijagra. Tribulus terrestris (babin zub) popularna je biljka koja deluje kao adaptogen i afrodizijak, a raste u suvim klimatskim uslovima u čitavom svetu.

Danas je Tribulus terrestris tražen zato što podstiče stvaranje testosterona i budi seksualni nagon i izdržljivost.

Biljka je korisna jer normalizuje rad hormona, pre svega kod osoba koje su koristile steroidne supstance, koje inače ometaju stvaranje testosterona prirodnim putem (PCT).

Naučnici su dokazali da Tribulus terrestris može da koristi muškarcima koji pate od impotencije, niskog libida i problema sa slabo kvalitetnom spermom, jer tribulus povećava proizvodnju luteinizirajućeg hormona (LH) kod hipofize, a LH podstiče testise da luče muški hormon testosteron. Konzumacijom tribulusa povećava se stepen testosterona za više od 50 posto.

Ašvaganda jača potenciju Mnogo je imena pod kojima je biljka ašvaganda poznata, a neka od njih su indijski žen-šen i zimska trešnja. Ona je jedna od najcenjenijih biljaka koja pomaže kod raznih problema, kako fizičkih tako i psihičkih, jer se veruje da umiruje um i ublažava uticaj stresa na ljudsko telo. Zato je u današnjem ubzranom svetu mnogi koriste kako bi mogli uspešno da se nose sa savremenim izazovima. Prema obavljenim istraživanjima smatra se da ašvaganda podstiče više procesa u organizmu istovremeno, što povoljno deluje na ljudsko zdravlje.

Poznato je da ašvaganda jača libido i želju za seksualnim činom, kao i da povećava plodnost. Gotovi svi proizvodi za povećanje potencije i plodnosti sadrže ašvagandu.

Amla povećava plodnost.

Jeste li ikad čuli za voće koje se zove amla, poznato i pod nazivom indijski ogrozd? Otkrivamo vam sva njegova lekovita svojstva i sasvim sjajne razloge zbog kojih bi trebalo da probate ovu voćku. Amla se može pohvaliti zaista visokim udelom vitamina C i to je jedan od razloga zbog kojih spada među najzdravije namirnice na svetu. Pored toga podstiče bolju apsorpciju hrane, balansira stomačne kiseline, poboljšava mentalne funkcije, podstiče zdravlje srca, jača pluća, pospešuje plodnost i još mnogo toga. Veruje se da amla može biti narodni lek za mnoge bolesti i stanja pa je iz tog razloga sastavni deo ajurvedske medicine gotovo vekovima. Pored vitamina C sadrži i minerale poput kalcijuma, fosfora, gvožđa, karotena te vitamine B kompleksa i ima veoma snažno antioksidativno delovanje

Način upotrebe: 2 do 5 gr praha rastvoriti u čaši vode ili čaja, piti 2 do 3 puta dnevno.

Pakovanje atma prah: 300 gr