Viardo forte

Viardo forte

1,169.00 RSD

Šifra proizvoda: 4607001340775 Kategorije: , Oznake: ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Viardo forte preporučuje se za normalizaciju funkcije urogenitalnog sistema kod muškaraca sa androgenim deficitom stresnog karaktera (smanjenje nivoa testosterona), između ostalih povezanim sa sindromom hroničnog umora.

Aktivni sastojci (1 kapsula): ulje klica pšenice 997,6 mg, cink 2,5mg, selen 12 μg.

Viardo je dodatni izvor vitamina E, fitosterola, polinezasićenih masnih kiselina, mikroelemenata (selena i cinka). Ove supstance aktivno učestvuju u razmeni materija u čitavom organizmu. Njihov uticaj se najjače ispoljava u odnosu na reproduktivni i kardiovaskularni sistem.

Vitamin E (prirodni tokoferol) stimuliše seksualnu i reproduktivnu funkciju, ima pozitivan uticaj na potenciju, pomažu povećanju broja spermatozoida i povećavaju njihovu pokretljivost.

Polinezasićene masne kiseline imaju zaštitno dejstvo u odnosu na membrane spermatozoida i ćelija polnog sistema.

Fitosterioli iz ulja pšeničnih klica doprinose normalizaciji hormonalnih funkcija organizma, s obzirom da su oni prethodnici steroidnih polnih hormona; muškog – testosterona i ženskih – progesterona i estradiola.

Cink utiče na aktivnost polnih hormona i spermatogenezu, učestvuje u sintezi testosterona.

Selen je najvažniji mikroelemenat za funkcionisanje u reproduktivnoj sferi. On ulazi u sastav selenoproteina sperme i jajnika, poboljšava proizvodnju i kvalitet sperme, povećava libido.

Način upotrebe: 1 kapsula 3 puta na dan za vreme jela.

Pakovanje viardo forte: 18 kapsula