Viardo forte

Viardo forte

1,169.00 RSD

Šifra proizvoda: 4607001340775 Kategorija: Oznake: ,

Viardo forte preporučuje se za normalizaciju funkcije urogenitalnog sistema kod muškaraca sa androgenim deficitom stresnog karaktera (smanjenje nivoa testosterona), između ostalih povezanim sa sindromom hroničnog umora.

Aktivni sastojci (1 kapsula): ulje klica pšenice 997,6 mg, cink 2,5mg, selen 12 μg.

Viardo je dodatni izvor vitamina E, fitosterola, polinezasićenih masnih kiselina, mikroelemenata (selena i cinka). Ove supstance aktivno učestvuju u razmeni materija u čitavom organizmu. Njihov uticaj se najjače ispoljava u odnosu na reproduktivni i kardiovaskularni sistem.

Vitamin E (prirodni tokoferol) stimuliše seksualnu i reproduktivnu funkciju, ima pozitivan uticaj na potenciju, pomažu povećanju broja spermatozoida i povećavaju njihovu pokretljivost.

Polinezasićene masne kiseline imaju zaštitno dejstvo u odnosu na membrane spermatozoida i ćelija polnog sistema.

Fitosterioli iz ulja pšeničnih klica doprinose normalizaciji hormonalnih funkcija organizma, s obzirom da su oni prethodnici steroidnih polnih hormona; muškog – testosterona i ženskih – progesterona i estradiola.

Cink utiče na aktivnost polnih hormona i spermatogenezu, učestvuje u sintezi testosterona.

Selen je najvažniji mikroelemenat za funkcionisanje u reproduktivnoj sferi. On ulazi u sastav selenoproteina sperme i jajnika, poboljšava proizvodnju i kvalitet sperme, povećava libido.

Način upotrebe: 1 kapsula 3 puta na dan za vreme jela.

Pakovanje viardo forte: 18 kapsula