Balzam čudesni rast kose

Balzam čudesni rast kose

860.00 RSD

Šifra proizvoda: 4744183016781 Kategorije: , , , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Natura Estonica prirodan, biljni ruski balzam bez sulfata, silikona i parabena, za zdravu negu kože glave i kose - čudesni rast kose.

Jedan od težih koraka u životu je napraviti promenu kada su kozmetički preparati u pitanju, naročito, ako godinama koristite isti balzam za kosu. Biće potrebno da isprobate više njih kako biste odredili koji je biljni balzam idealan za vaš tip kose. Greške nema jer je prirodni balzam uvek sigurnija i zdravija varijanta. Ne samo da može potpuno promeniti izgled i zdravlje vaše kose, već i doprinosi očuvanju životne okoline.

Ključ zdravlja je u prirodi i biljkama - jer onda tačno znate čemu izlažete sebe i svoju porodicu.

Prirodni balzami sadrže biljke, biljne ekstrate, vitamine i ulja koji pozitivno utiču na koren vlasi i sam oporavak suve i tretirane kose. Prirodni ekološki sastojci regenerišu i hrane kožu glave, hidriraju i štite skalp, revitalizuju kosu i ispucale krajeve. Imaju antibakterijsko, antialergijsko i dobro poznato antikancerogeno dejstvo. Biljke su glavni sastojak svakog prirodnog balzama i čine da balzami budu mekani i nežni. Zato treba da budete sigurni u blistavu budućnost vašeg zdravlja. Veganski balzami treba da su prioritet, jer dobro je poznato koliko su zdraviji preparati organskog porekla.

  • Balzam Natura Estonica čudesni rast je za sve tipove kose.
  • Stimuliše rast kose, sprečava pojavu krhkih krajeva i gubitak kose.
  • Organski ekstrakt Amle pomaže da se ubrza rast kose, čineći je sjajnom i zdravom.
  • Kompleks aktivnih sastojaka pomaže revitalizaciji oštećene kose, čineći je sjajnom i zdravom.

Pakovanje balzam čudesni rast kose: 400 ml.