Bronhogen peptidi

Bronhogen peptidi

3,150.00 RSD

Bronhogen ® se preporučuje za: Za prevenciju hroničnog bronhitisa kod pušača i bivših pušača, Za efikasniji oporavak i terapiju kašlja I bronhospazma u akutnom I hroničnom bronhitisu, Tokom respiratornih obolenja (prehlade) za skraćivanje perioda akutne faze bolesti.

Šifra proizvoda: 4603423001096 Kategorije: , Oznake: , , ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Bronhogen ®  peptidi se preporučuju za: Za prevenciju hroničnog bronhitisa kod pušača i bivših pušača, Za efikasniji oporavak i terapiju kašlja i bronhospazma u akutnom i hroničnom bronhitisu, Tokom respiratornih obolenja (prehlade) za skraćivanje perioda akutne faze bolesti.

Bronhogen je peptidni kompleks, sastavljen od amino-kiselina, koji ima regenerativno dejstvo na ćelijskom nivou pluća i sluznice bronhija normalizujući njihovu građu i fiziološke procese.

Reguliše metaboličke procese i normalizuje funkcionalne i morfološke promene. Snižava rizik od nastanka različitih inflamatornih procesa respiratornog sistema.

Bronhogen je peptidni bioregulator i predstavlja medicinu budućnosti. Bronhogen su peptidi, prirodni preparat koji aktivno učestvuje u razmeni materija. Njegovom primenom obnavlja se sluznica bronhija, redukuje kašalj i gušenje, značajno smanjuje iskašljavanje (ekspektoraciju) i normalizuje rad organa. Efikasan kod pusaca, ima ulogu regenaracija bronhija.

Disajni organi su prva linija odbrane organizma od alergena, virusa, bakterija i aerozagadjenja spoljne sredine.

Spoljni negativni, faktori narašuvaju funkciju disanja, strukturu bronhija i plućnih alveola. Očuvana osnovna gradja pluća (*alveola) obezbeđuje adekvatno snabdevanje kiseonikom svih vitalnih organa u organizmu, a ukoliko se ona naruši, te destruktivne promene su ireverzibilne i dovode do hronične plućne insuficijencija. Simptomi su gušenje, mala tolerancija na napor pri hodu ili govoru, kašalj ili bronhospazam koji narušavaju kvalitet zivota i mogu imati ima fatalni ishod.

Hronični bronhitis pušača je poseban klinički problem zbog hroničnog oštećenja koje progresivno narušava disajnu funkciju, i dovodi
do “pušačkog bronhitisa“ ali i hronične oslabljene funkcije pluća.

Sastav:

100 μg peptidnog kompleksa AKS-B (aminokieline alanin, glutamin, asparginska i leucin).
Pomoćne supstance: mikrokristali celuloze, šećer, laktoza, skrob, tvin 80.

Doziranje:

Terapeutska doza 2×2 dnevno uz obrok, do prestanka simptoma.
*Napomena : Bronhogen ® se primenuje uz redovnu ordiniranu terapiju .

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bronhogen peptidi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *