Čičak vruća maska – aktivator rasta kose

Čičak vruća maska – aktivator rasta kose

1,199.00 RSD

Šifra proizvoda: 4605319006901 Kategorije: , , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Čičak vruća maska - aktivator rasta kose.

Čičak linija protiv opadanija kose. Serija " čičak " zasniva se na ekstraktima čička, bibera, koprive i hmelja, specijalno razvijen za prevenciju i smanjenje prekomernog gubitka kose. Pomaže da se stimuliše rast kose i poboljša koža glave.

Intenzivni kurs terapija serije " čičak " se sastoji od 3 faze i trajaće mesec dana. Vaša kosa će dobiti prirodni sjaj i raskoš, smanjuje gubitak kose.

Čičak "Vruća" maska - kompres AKTIVATOR RASTA KOSE – Ruski prirodni preparat.

Maska sa izrazitim efektom zagrevanja je namenjena za intenzivnu negu oštećene kose, jačanje korena i rast kose. Bogata aktivnim sastojcima maska hrani i obnavlja strukturu kosu.

Ekstrakt bibera povećava prokrvljenost koji pruža ulazak lekovitih dodataka, budi na aktivan život čak uspavan koren dlake. Aktivni kompleks koji se sastoji od ulja čička, vitamina E, D-pantenola smanjuje gubitak i aktivira rast kose.

Kako se koristi: Nanesite na vlažnu kosu, energično masirajte i ostaviti 10-15 minuta. Ispirati kosu i zatim šamponirati redovno. Koristiti 2-3 puta nedeljno.

Preporuka: koristiti šampon iz iste linije za negu kose - čičak šampon.

Sastojci: Akua, ekstrakt čička, ekstrakti koprive i hmelja, Shea Butter, ulje Camelina seme, D-pantenol, ekstrakt bibera, ekstrakt dagnji.

Pakovanje čičak vruća maska: 450 ml