Epsom soli 600g

Epsom soli 600g

690.00 RSD

Očistite organizam od toksina izazvanih pesticidima u hrani, antiperspiranata, lekova. Detoksikujte lice, telo uz pomoć Epsom (gorkih) soli i rešite se hemoroida, oticanja zglobova i reume, poboljšajte koncentraciju i san. Obezbedite organizmu više energije i svežine.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Epsom soli 600g očistite organizam od toksina izazvanih pesticidima u hrani, antiperspiranata, lekova. Detoksikujte lice, telo uz pomoć Epsom (gorkih) soli i rešite se hemoroida, oticanja zglobova i reume, poboljšajte koncentraciju i san. Obezbedite organizmu više energije i svežine.

Epsom ili gorke soli se koriste kao kupke. Možete ispirati i nos, ublažiti tegobe kod prehlade, upale sinusa, grla, i koristiti ih za inhalaciju.
Svojim alkalnim dejstvom pomažu kod reume i artritisa i izvlače otrove iz organizma jer epsom soli aktiviraju proces reverzne osmoze i kroz istu uklanjaju toksine iz tela.
Kancerogene supstance i supstance koje ometaju rad hormona često se nalaze i u maskarama, senkama, ruževima za usne, ajlajnerima.  Ako želite da detoksikujete lice, natopite obilato vunenu rukavicu toplim rastvorom epsom soli i izvorske vode i držite na licu što duže. Otečeno lice usled neprospavanih noći ili sporijeg metabolizma možete ovim hipertoničnim tretmanima znatno osloboditi od nagomilanih ustajalih tečnosti. Poželjni su i blagi, kružni pokreti koji bi pospešili limfnu cirkulaciju. Tim postupcima umanjujete rizik da neki nepoželjni okidač proradi.

Epsom i zračenje
U kadu sa toplom vodom sipajte pola šolje epsom soli i jednu šolju sode bikarbone. Ova kupka sprečava posledice zračenja od: rentgena, lečenja raka zračenjem, zračenja ekrana, mobilnog telefona , elektromagnetnog atmosferskog smoga (antene, repetitori…).

Ostale primene epsom soli
Udisanje (inhalacija ) isparenja epsom soli rastvorenih u vreloj izvorskoj vodi pomaže astmatičarima (kod teških napada se daje intravenski jer smanjuje inflamaciju vazdušnih prolaza i olakšava normalan protok vazduha). Slana isparenja će olabaviti sluz u plućima i iskašljavanje će biti produktivnije.
Vodeni topli rastvor epsom soli može se privijanjem primeniti na artritične zglobove.Tako se smanjuje njihovo oticanje (hipertonično izvlačenje vode iz otoka) i ukočenost okolnih mišića tako da dolazi do značajnog olakšanja.

Pakovanje: Epsom soli 600g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Epsom soli 600g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *