Fitoslim čaj

1,429.00 RSD

FITOSLIM – Pomaže u regulisanju telesne težine

Podstiče metabolizam na ubrzan rad vezujući i izbacujući nagomilane štetne materije. Fitočaj deluje na ubrzanje i poboljšanje metabolizma, regulisanje masti u organizmu.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Fitoslim čaj

Fitokompleks FITOSLIM pruža dodatnu pomoć organizmu u regulaciji metaboličkih procesa i vrši odličnu detoksikaciju organa čija je funkcija preopterećena metaboličkim poremećajem, što je od posebnog značaja kod osoba sa prekomernom telesnom težinom.

Za vreme korišćenja fitokompleksa poželjno je uvođenje odgovarajuće fizičke aktivnosti. Preporuka je da se jednom nedeljno uvede «posni dan» kada se konzumira samo sveže voće i povrće, salate i jezgričasti plodovi (ukoliko ne postoje zdravstvene prepreke za upotrebu takvih namirnica), a ostalim danima poslednji obrok završiti do 18 časova, nakon čega je dozvoljen unos jogurta, voća i povrća.

Fitokompleks FITOSLIM poseduje izrazita detoksikaciona svojstva, poboljšava rad organa za varenje, rad endokrinog sistema, a sinergetsko delovanje svih komponenata pokazuje dobar učinak u smislu regulisanja metaboličkih procesa u širokom smislu.

Ruski fito - čaj FITOSLIM se preporučuje od strane lekara koji boluju od:
  • Gojaznosti;
  • Bulimije (povećanog apetita);
  • Potrebe za čišćenjem i detoksikacijom organizma;
  • Preventivno delovanje u smislu pojave poremećaja metabolizma.

Fitočaj FITOSLIM se može kombinovati sa svim lekovima i hranom.

Sastav: seme lana, kora krušine, kukuruzna svila, medveđe grožđe, vrbovica.

Seme lana je izvanredan detoksikans, koji deluje odlično, čisti jetru i creva, smanjuje apsorpciju masti, poboljšava stanje krvnih sudova, a uz sve to poseduje sposobnost smanjivanja apietita i potrebe za hranom.

Kora krušine čisti tanko i debelo crevo stimulišući rad istih, vraća funkcionalnost crevnom traktu. Deluje kao blag laksativ, smanjuje apsorpciju masti u crevima.

Kukuruzna svila je izvanredno sredstvo regulacije rada bubrega, otklanja upalne procese, deluje kao blag laksativ, reguliše zadržavanje vode u organizmu. Ima blago diuretičko svojstvo.

Medveđe grožđe ispoljava blago diuretsko svojstvo, čisti urinarni sistem, bubrege kao i želudačno-crevni trakt; ima antiupalno delovanje i poboljšava iskorišćavanje hranljivih materija u organizmu.

Vrbovica deluje na ubrzanje i poboljšanje metabolizma masti u organizmu.

Način pripreme: 1-2 briketa preliti sa 1 šoljom vruće vode i ostaviti da odstoji 10-20 minuta. Uzimati 3 puta dnevno pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana). Dužina korišćenja se određuje individualno. Pogodno za kontinuiranu upotrebu uz pauzu od 7 dana na svakih 30 dana.

Napomene: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe pročitati uputstvo. Proizvod nije lek.

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

Pakovanje Fitoslim čaj: 30 briketa (60 gr).