Gepatrin

1,399.00 RSD

TROSTRUKA ZASTITA JETRE od alkohola, lekova i loše ishrane.
U sastavu gepatrina su tri glavne komponente za zdravlje jetre: ekstrakti žutenice i artičoke i esencijalni fosfolipidi.

Tri blagotvorna delovanja na jetru: zaštita, čišćenje i regeneracija ćelija jetre.

Šifra proizvoda: 4602242002185 Kategorije: , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

U sastavu gepatrin-a ( evalar ) su tri glavne komponente za zdravlje jetre: ekstrakti žutenice i artičoke i esencijalni fosfolipidi.

Tri blagotvorna delovanja na jetru: zaštita, čišćenje i regeneracija ćelija jetre.

Jetra je glavna hemijska laboratorija ljudskog organizma, fabrika za njegovo čišćenje, regulator razmene materije.

U njoj je skoncentrisana osnovna biohemijska proizvodnja našeg organizma, kojoj mi svakodnevno “testiramo trajnost”: upotrebom lekova, unošenjem velikih količina ugljenih hidrata, masne hrane i alkohola. Sve to dovodi do poremećaja rada jetre, a ponekad i do njenog uništenja.

Ukoliko se kod vas pojavila težina i bol u predelu ispod desnog rebra ili ste prošli intoksikaciju od lekova, hrane ili alkohola ili vaš jetra treba obnavljanje nakon bolesti, vreme je da počnete sa korišćenjem Gepatrina.

Dejstvo Gepatrina na jetru: podsticanje izlučivanja žuči, hepatoprotektno i regeneracije, za poboljšanje funkcionalnog stanja jetre.

Način primene: dnevna doza 2×1 tableta u toku jela. Dozvoljena upotreba je do 90 dana nakon toga napraviti pauzu od najmanje 30 dana.

Pakovanje gepatrin: 30 tableta