Himalajska slana kupka 500g

Himalajska slana kupka 500g

225.00 RSD

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Himalajska slana kupka 500g.

Stotinama miliona godina, slane doline ležale su zatrpane. So koja je nastala isparavanjem pradavnog okeana u oblasti Himalaja ostala je netaknuta i potpuno čista sve do današnjih dana. Upravo o toj soli govorimo kada govorimo o himalajskoj kristalnoj roze soli. Jednoj od najčistijih i najstarijih soli na svetu. Soli punoj minerala, prepoznatljivoj po specifično ružičastoj nijansi usled oksidisanja gvožđa.

Slana kupka u himalajskoj soli, ostatku prvobitnog okeana iz doba pre nastanka Himalaja, označava ponovno uranjanje u tu čistu, drevnu energiju. Bioenergetski poremećaji se uravnotežuju, u nama jačaju oslabljene energetske tačke, energetski i bioelekrični tokovi našeg organizma se ponovo aktiviraju.

Telesni organi počinju da reaguju i da se usklađuju sa vibracijama prirodnih minerala kojima kupka obiluje. Tako se aktiviraju fizički mehanizmi za balansiranje i podstiče se prirodan proces samoisceljenja.

Nasuprot normalnoj kupki koja izvlači vodu iz tela, kupke od himalajske soli hrane površinski sloji kože mineralima i omogućavaju koži da zadrži vlažnost. Tako se formira zaštitni sloj na koži i telo ne dehidrira tokom i nakon kupanja.

Toksini se oslobađaju iz tela putem osmoze, dok telo apsorbuje kroz kožu dragocene minerale iz kupke od himalajske soli. Na taj način se smanjuje kiselost organizma i reguliše pH vrednost u telesnim organima. U svom jednostavnom i neokaljanom obliku, drevna Majka Priroda ponovo uspostavlja ravnotežu u našem eko sistemu.

Pakovanje himalajska slana kupka: 500g