Ulje gujine trave – sikavice

Ulje gujine trave – sikavice

1,400.00 RSD

Ulje gujine trave – sikavice štiti kosti, promaže u prevenciji oboljenja funkcija mozga, podstiče proizvodnju majčinog mleka, kod akni i dijabetesa.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ulje gujine trave - sikavice, ( mlečni čičak, silimarin ), sve su ovo nazivi za jednu biljku koja je cenjena širom sveta.

Najređi kompleks flavonoida silimarin, koji ima izražen antioksidativni, antiinflamatorni i hepatoprotektivni efekat. Supstanca neutrališe otrove i toksine koji su ušli u telo pre nego što počnu negativno da utiču na funkcionisanje jetre i žučnih puteva. Istraživači napominju da je do danas silimarin jedino prirodno jedinjenje koje pouzdano štiti ćelije jetre i obnavlja njihove membrane.

Ulje gujine trave - sikavice: štiti kosti, promaže u prevenciji oboljenja funkcija mozga, podstiče proizvodnju majčinog mleka, koristi se u lečenju akni, pomaže kod smanjenja nivoa šečera u krvi.

Način upotrebe:

Pogodno za unutrasnju upotrebu. 1-2 kašičica dnevno pre obroka, najbolje 30min pre jela.

Ulje mlečnog čička je neutralnog ukusa i mirisa, tako da se može koristiti za kuvanje, začinjavanje salata, dodavanje u žitarice i testenine.

Koristite ovo fenomenalno ulje u svakodnevnoj nezi. U kućnoj kozmetologiji ulje čička je efikasan prirodni lek koji blagotvorno deluje na kožu. Ulje mlečnog čička savršeno hidrira, podstiče regeneraciju ćelija, pomaže u sprečavanju nastanka ranih bora na licu, vratu i dekolteu.

Pakovanje: 100 ml.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ulje gujine trave – sikavice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *