Kartalin šampon

Kartalin šampon

2,590.00 RSD

Kartalin šampon Faza1/Faza2 (2*150 ml) efikasna pomoć u tretmanu većeg broja oboljenja kosmatog dela kože, ali na prvom mestu psorijaze.

Proizvođač: Astrofarma, Tomsk, Rusija

Šifra proizvoda: 4640013300306 Kategorije: , , Oznake: , ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Kartalin šampon, za deo kože pokriven kosom, nastao je kao reakcija na popularnost Kartalin krema.

Zadovoljni efektom koji su postizali pomoću Kartalin krema, korisnici ovog proizvoda su tražili od proizvođača pomoć i za deo kože pokriven kosom.

Kompanija “Astrofarma” je razvila šampon sa prirodnim, lekovitim komponentama, koji je, s jedne strane trebalo da omogući lako skidanje Kartalin kreme, posle njegovog nanošenja na kosmati deo glave. Sa druge strane da, zahvaljujući svom sastavu, pomogne u stanjima određenih promena na koži glave, pre svega kod psorijaze.

Posle terapijske primene Kartalin krema, i nastavkom upotrebe Kartalin šampona omogućava se produžavanje perioda remisije (perioda bez oboljenja).

Efikasnost kod tretmana seboreje je bila primećena u preko 80%.

U svom sastavu sadrži izbalansiranu kombinaciju lekovitog bilja (sibirski neven, kamilica, bela kopriva, kantarion), vitamina A, E, B5, blago peneća sredstava, sredstava za hidrataciju i komponente, koje deluju protivupalno.

Šampon Faza 1 omogućava temeljno čišćenje kože glave, kao i kose. Nanesite potrebnu količinu šampona Kartalin faza 1, bez predhodnog vlaženja kose. Kosa mora biti suva.
OVO JE JAKO VAŽNO!) ravnomerno rasporedite šampon po celoj glavi. Da bi se postigao maksimalan efekat, potrebno je da se šampon nanese na sve delove kože glave i kose. Zatim ostaviti da deluje 3-4 minuta, posle čega isperite kosu toplom vodom.
Šampon Faza 2, je šampon za vlažno pranje. Posle upotrebe šampona Kartalin faza 1 i posle temeljnog ispiranja, na vlažnu kosu nanesite šampon Kartalin faza 2, šamponirajte i temeljno isperite kosu.

Pakovanje Kartalin šampon: šampon br.1 - 150 ml, šampon br.2 - 150 ml