Ulje četiri lopova

Ulje četiri lopova

949.00 RSD

Ulje Četiri Lopova je smrt za sve štetne mikroorganizme. Očistite organizam, podignite imunitet i ojačajte vitalnost.

Bar kod: 8606107342085 Kategorija: Namene: , ,

Šifra artikla: 10250

Ulje Četiri Lopova
Recept za neobično i moćno ulje Četiri Lopova oslanja se na priču iz 18. veka koju je ranih 90-ih godina 20. veka istraživao Geri Jang. Nauka je potvrdila njegovu efikasnost. Vrlo je efektno kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla.

Opustite nerve i mišiće
Brojni eksperimenti dokazali su da je formula ulja Četiri Lopova izrazito antibakterijska, antivirusna i antiseptička i da stimuliše imunitet, kardiovaskularni i respiratorni sistem. Jača odbrambeni mehanizam protiv virusa i mikroorganizama svih vrsta, prirodnih ili razvijenih u laboratoriji.

Ova mešavina terapeutskih esencijalnih ulja ispitivana je na Državnom univerzitetu „Veber“ da bi se utvrdila jačina njihovih antimikrobnih svojstava. Utvrđeno je da ulje Četiri Lopova uništava 99,96% mikroorganizama koji se šire vazduhom. Pomaže da se telo zaštiti od bolesti kao što su grip, prehlada, upala sinusa, bronhitis, upala pluća, upala grla, i drugo.

Ulje Četiri Lopova štiti skoro u svakoj situaciji
Legenda kaže, u epidemiji kuge koja je harala Francuskom, zaražene gradove su pljačkali lopovi koji su lekovitim biljkama trljali ruke pre prilaska mrtvim ljudima da se ne zaraze. Kasnije ta receptura lekovitih biljaka je ušla u francuski farmaceutski kodeks i od tada se u apotekama spravljao i prodavao kao prirodni antiseptik.

Ulje četiri lopova sadži etarska ulja:

  • karanfilića
  • cimeta
  • ruzmarina
  • limuna
  • eukaliptusa

Pakovanje: 30 ml