Ovesol čišćenje jetre

Ovesol čišćenje jetre

939.00 RSD

PREPARAT ZA BRZO ČIŠĆENJE JETRE
Jetra je glavna laboratorija ljudskog organizma. Ima najmanje 50 osnovnih funkcija, a često je podložna testu izdržljivosti zbog preterane konzumacije šećera, masti, alkohola i lekova. Sve to može dovesti do narušavanja normalnog rada jetre i propadanja njenih ćelija. OVESOL tablete su napravljene od ekstrakata biljaka (ovsa, kurkume, smilja i nane). Podstiče detoksikaciju i funkcionalno stanje jetre.

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Ovesol čišćenje jetre

Jetra je osnovna biohemijska laboratorija ljudskog organizma, koja obavlja mnogobrojne funkcije, od kojih je najbitnija – zaštitna. Pošto je jedini organ, koji vrši detoksikaciju svih produkata razmene materije, oseća najveći pritisak. Jetra preuzima na sebe sve udarce spoljne sredine i snosi posledice nepravilne ishrane, korišćenja pesticida ili antibiotike, hormonskih sredstava i drugih lekova. U tim slučajevima često se dešava da jetra ne uspeva da se izbori sa tim opterećenjem, žuč postaje gusta i opterećuje jetru. Pri tom se povećava rizik od nastajanja kamena u žuči, upale i drugih obolenja jetre.

Izlaz iz situacije je “čišćenje” jetre i uspostavljanje njene funkcije uz pomoć prirodnog preparata Ovesol.

Na osnovu ekstrakta biljaka, koje podstiču izlučivanje žuči, imaju spazmolitično i protivupalno delovanje, napravljen je specijalno za blago “čišćenje” jetre – podstiče “čišćenje” i poboljšanje funkcionalnog stanja jetre, ne izazivajući stres i štetno opterećenje organizma.

Način primene: dnevna doza 2×1 tableta u toku jela. Uzimati 21-30 dana.

Pakovanje ovesol: 20 tableta.