Papaja prah lista

Papaja prah lista

1,299.00 RSD

Papaja prah – hit proizvod konačno i kod nas
Prah lista papaje nalazi na listi zvanične, komplementarne i alternativne terapije protiv kancera čak u 14 zemalja sveta

Kako starimo, u stomaku i pankreasu stvaramo sve manje digestivnih enzima, što dovodi do neefikasnog varenja proteina i preteranog rasta loših bakterija u našem gastrointestinalnom traktu. U zaustavljanju ovog procesa enzimi papaje su od ogromne važnosti.

Nema na zalihama

r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Papaja prah lista, enzimi koji spasavaju život.

Papaja prah bogat je enzimom papainom i kimopapainom, koji pomažu varenje razlažući proteine iz hrane u amino-kiseline. Uzimanje papaje nakon jela poboljšava varenje, sprečava nadimanje i hronične probavne smetnje (dispepsiju).

Nakon tretmana antibioticima, Prah lista papaje nadomesti „dobre“ crevne bakterije koje su uništene lekovima. Enzim papain uništava i crevne parazite, s obzirom da je proteolitski enzim što znači da vari inertne (nežive) proteine. Naime, pankreas vari proteine prilično dobro sve do dvadeset i pete godineе. Posle toga, procesi u organizmu se usporavaju.

Glavni razlog je što mi jedemo „mrtvu“ hranu (koja prisiljava naš pankreas da preterano radi). Ne uzimamo dovoljno sirovog voća i povrća, tako da nam je telo, već posle dvadesete godine već puno toksina. Preopterećeni digestivni trakt naših organa, sistema i tkiva „nadmeće“ se sa enzimima. Metabolička dislokacija, koja nastaje kao posledica borbe za enzimima, direktni je uzrok kancera, koronarnih oboljenja, dijabetesa i mnogih drugih hroničnih bolesti. To stanje napetosti, usled pomanjkanja enzima, postoji kod većine ljudi u čijoj ishrani nema dovoljno voća i povrća.

Papaja prah pomaže da telo ponovo počne da funkcioniše kao telo zdrave mlade osobe.

Papain može da obavlja funkciju pankreatskih enzima i tako pomaže oslabljenom pankreasu da vari proteine koji na taj način ne postaju toksični u crevima. Prema jednoj studiji „papain vari većinu proteinskih supstrata sveobuhvatnije od pankreatskih proteaza.“

Digestivni poremećaji nisu jedina stanja koja papain ublažava. Papaja prah smanjuje postoperativno oticanje, ubrza zarastanje rana i smanjuje bol i upale nastale usled reumatoidnog artritisa. Papaja prah pokazao se kao efikasan u borbi protiv psorijaze i groznica nastalih usled herpes zostera, bradavica i lišajeva, a sve zbog sposobnosti da razlaže proteine.

Prah lista papaje, isto tako, može da smanji upale u organizmu, neutrališe bolove i edeme uzrokovane sportskim povredama. Visok sadržaj antioksidanata u papaji može da predupedi holesterolsku oksidaciju i koristi se kao prevencija ateroskleroze, šloga, srčanih udara i srčanih oboljenja uzrokovanih dijabetesom. Nanošenjem praha listova papaje na desni, smanjuje se parodentoza i upala zuba (i zubobolja), a što se sa uspehom koristi u mnogim kulturama širom sveta.

Istraživanja o sporednim efektima papaina u terapiji kancera, a naročito onih kao što su teško gutanje i rane u ustima nakon zračenja i hemoterapije, dokazala su njegov veliki uticaj na jačanje imunološkog sistema i uspešnu borbu protiv kancera.

U jednoj interesantnoj kliničkoj studiji ustanovljeno je da se papaja prah nalazi na listi zvanične, komplementarne i alternativne antikancer terapije u čak četrnaest zemalja sveta.

Efikasan tretman protiv kancera

Studije obavljene na miševima kojima su bili usađeni maligni tumori u različitom stadijumu, i koji su bili tretirani enzimskom terapijom, pokazali su koliko takav tretman pomaže u prevenciji metastaza kancera. Prvoj grupi miševa dat je enzim u četvrtom stadijumu kancera – 30 procenata je preživelo.

Drugoj grupi dat je enzim odmah nakon što se kancer pojavio – stopa prežiljavanja bila je 60 procenata. Trećoj grupi dat je enzim pre usađivanja kancera i svih 100 procenata iz te grupe je preživelo. Ovo istraživanje ukazalo je na važnost enzimskih dopuna ishrani kao delu antikancer režima.

Važnost lista papaje u borbi protiv kancera ogleda se i u činjenici da je papain, uz bromelain iz ananasa, jedini enzim proteolitik koji ima sposobnost rastavaranja proteina. Brojni su primeri efikasnog delovanja papaina u borbi protiv kancera.

Pakovanje papaja prah lista: 300 gr