Glukonorm čaj

Glukonorm čaj

1,599.00 RSD

GLUKONORM – Pomaže u regulisanju povišenog šećera

Biljni sastojci koji ulaze u sastav GLUKONORM čaja blagotvorno (obnavljajuće) deluju na pankreas, optimiziraju metabolizam, jačaju zaštitne snage organizma. Primena ovog čaja u fitocentru „Alfit“ pokazala je da se stanje pacijenata značajno poboljšalo u većini slučajeva, značajno se smanjio rizik od oštećenja organa. U pojedinim slučajevima zabeleženo je smanjenje doze lekova za dijabetes. Kao „propratni“ efekat korišćenja, primetno se povećala vitalnost pacijenata, poboljšao se san, došlo je do stabilizacije nervnog sistema.

Šifra proizvoda: 8606108480052 Kategorije: , Oznake: ,
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Glukonorm čaj

Ruski fitočaj Glukonorm je biljna mešavina za regulisanje povišenog nivoa glukoze u krvi. Takođe je namenjen i osobama koje imaju fakgore rizika za nastanak šećerne bolesti.

Altajsko bilje koje ulazi u stastav fitkomgieksa glukonorma je pretežno samoniklo i u medicini se koristi za regulisanje povišenog nivoa šećera kao i posledica koje mogu nastati.

Kombinacija lekovitog bilja koj a ulazi u sastav ruskog fitočaja glukonorm aktivno doprinosi sprečavanju razvoja komplikacija dijabetesa poput neuropatije, retinopatije i angiopatije, pre svega štiteći periferni nervni sistem, mrežnjaču oka i kapilare.

Lekari preporučuju pacijentima ruski fitočaj Glukonorm u sledećim slučajevima:
 • Osoba sa dijagnozom dijabetesa tip 1 i 2;
 • Osoba koje imaju faktore rizika za nastanak šećerne bolesti: genetske predispozicije, gojaznost, hronične bolesti jetre i pankreasa;
 • Metabolički sindrom;
 • Komplikacije dijabetesa.

Glukonorm ruski fito - čaj može da se kombinuje sa ostalim lekovitim biljem, čajevima i lekovima. Pogodan je i za upotrebu kod onkoloških bolesnika.

Sastav: carska biljka (zlatni koren); crveni koren; ivan čaj (ruski čaj); ehinacea; trepetljika; smilje; maslačak; mahune pasulja.

 • Zlatni koren (Rhodiola Rosea) deluje na nervni sistem,kardiovaskularni sistem, žlezde sa unutrašnjim lučenjem kao i na fizičku snagu organizma.
 • Crveni koren (Hedysarum neglectum) je jedinstvena biljka altajskog podneblja koja ima izrazitu sposobnost regulacije hormonskog sistema. Smatra se da ima antidijabetička svojstva. Odličan je imunostimulator.
 • Ivan čaj deluje kao diuretik poseduje antiinflamatorna svojstva takođe ima visoku antioksidativnu aktivnost.
 • Ehinacea biljni adaptogen, snažno podstiče imuni sistem, stimuliše proizvodnju insulina u pankreasu.
 • Trepetljika poseduje salicin-hemijsko jedinjenje slično aspirinu. Ispoljava antiinflamatorna i antiseptična svojstva.
 • Smilje podstiče rad painkreasa i pozitivno deluje u tretmanima detoksikacije organizma.
 • Maslačak stimuliše proizvodnju insulina iz pankreasa i time doprinosi smanjenju nivoa šećera u krvi.
 • Mahune pasulja sadrže soli hroma koje su poznate kao prirodni lek protiv dijabetesa.
Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

Način upotrebe: briket preliti sa šoljom vruće vode i ostaviti da odstoji trideset minuta. Uzimati ujutro i uveče, pola sata pre jela, po potrebi i češće (tokom dana). Kao minimalni period korišćenja, preporučuje se primena ruskog fitočaja Glukonorm tri meseca, a u zavisnosti od intenziteta i vrste oboljenja, nekoliko puta godišnje. U slučaju potrebe za dužim kontinuitetom upotrebe, uzimanje fitočaja može se produžiti. Pogodan za dužu upotrebu. Ruski proizvođač upotrebu ovog fitokompleksa navodi kao individualnu, u zavisnosti od potreba pacijenta, pola, uzrasta, telesne težine i zdravstvene kondicije.

Napomene: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualie reakcije.

Upozorenja: Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na komponente proizvoda, u toku trudnoće i doj enja.

Pakovanje Glukonorm čaj 30 briketa (60gr).