Prostasabalj

Prostasabalj

1,499.00 RSD

ZA ZDRAVLJE PROSTATE

Aktivni sastojci: ekstrakt palme sabalj, sprečava rast prostate kod benigne hiperplazije, ekstrakt purpurne ehinacee poboljšava imunitet, ekstrakt ginko bilobe pomaže u normalizaciji periferne cirkulacije, cink je uključen u sintezu testosterone i funkciju seksualnih žlezda.

Šifra proizvoda: 4602242004790 Kategorija: Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Prostasabalj

Ekstrakt plodova palme sabalj blokira proizvodnju digidrotestosterona i jača krvne sudove.
Ekstrakt ginko bilobe podstiče normalizaciju perifernog krvotoka i sprečava zastoje u prostati.
Ekstrakt purpurne ehinacee ima protivupalno i imunomodulirajuće delovanje.
Cink učestvuje u sintezi testosterona i funkcionisanju polnih žlezda.

Po statistici, čak i do 85% muškaraca starijih od 25 godina imaju prostatitis ili adenom prostate i to nije slučajno. Uslovi savremenog života tzv. “sedeći način života” neizostavno dovodi do zastoja protoka krvi u predelu karlice, a to dovodi do smanjenja funkcije prostate. “Okidačem” razvoja prostatitisa ili adenoma može poslužiti bilo šta: slučajno hlađenje, infekcije…

Dovoljna je čak i obična prehlada! U rizičnoj grupi je uzrast preko 40 godina.

Ukoliko se na vreme obrati pažnja na prve simptome i preventivno se koriste prirodna i efikasna biljna sredstva, moguće je zaustaviti uvećanje prostate i izbeći ozbiljne posledice.

Prirodno sredstvo na bazi ekstrakta palme sabalj, za zdravlje prostate, je najtraženije na svetu. Ispitivanje i primena ekstrakta palme sabalj (ekstrakt plodova Serenoa repens) se pokazalo dovoljno ubedljivim za naučnike i lekare u Evropi.

“Prostasabalj” je kompleksan preparat, koji sadrži ekstrakt palme sabalj i druge važne komponente za zaštitu prostate od uvećanja, uključujući i poremećaje povezane sa uzrastom.

“Prostasabalj” utiče na poboljšanje funkcionalnog stanja prostate, utiče na poboljšanje lokalnog imuniteta, aktivira krvotok i sprečava zastoj u predelu male karlice.

Način primene: odrasli, jedna kapsula dnevno u toku jela. Uzimati najmanje 30 dana.

Pakovanje prostasabalj: 30 kapsula.