Salipod flasteri protiv žuljeva

Salipod flasteri protiv žuljeva

399.00 RSD

Ruski flaster salipod protiv zuljeva. Koristi se za uklanjanje kurijih ociju i suvih zuljeva.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 4607083720946 Kategorije: , , Oznaka:
r

Slike su informativnog karaktera i nisu obavezujuće, podložne su promenama i mogu se razlikovati od aktuelnog stanja.

Salipod flasteri protiv žuljeva

Ruski SALIPOD flasteri protiv žuljeva koriste se za uklanjanje suvih žuljeva i kurijeg oka. Aktivni sastojak ovog ruskog flastera je salicilna kiselina.

Aktivni sastojci: Salicilna kiselina.
Salicilna kiselina se koristi za lečenje različitih kožnih problema više od 2.000 godina. Salicilna kiselina je beta hidroksidna kiselina koja se javlja kao prirodno jedinjenje u biljkama.
Salicilna kiselina je jedan od ključnih sastojaka koji se koriste u borbi protiv akni i masne kože. Može se reći i da je salicilna kiselina za lice jedna od najvećih neprijatelja akni. Pored toga što važi za najbolji sastojak koji uspešno rešava navedene probleme, koristi se i za lečenje bradavica, peruti, seboreje, fleka, psorijaze, žuljeva, kurjih očiju i folikularne keratoze.

Način primene: Pre stavljanja flastera potopiti noge u toplu vodu, nakon čega ih dobro osušiti. Odseći flaster (tamne boje) potrebne veličine, odvojiti zaštitni sloj, staviti na žulj i prekriti trakom fiksirajućeg flastera (bele boje), nešto širom od prvog. Posle dva dana skinuti flaster. Ukoliko žulj nije smekšao ponoviti stavljanje flastera, navedenim redosledom 3-4 puta.

Kontraindikacije: Pojačana osetljivost na komponente flastera. Ukoliko je koža oštećena na mestima gde se stavlja flaster.

Pakovanje: U kompletu se nalazi flaster za žuljeve 2×10 cm, sa fiksirajućim flasterom 4x10cm

Neželjeni efekti: Moguće razdražujuće dejstvo, prilikom kontakta sa zdravom kožom .

Čuvati na suvom mestu, zaštićenom od svetlosti.